sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Virkatut pöytätabletit ontelokuteesta


Ontelokuteesta virkatut pöytätabletit ovat viimein päässeet pöytää koristamaan!

Kauniita ovat kertakaikkiaan ja kaikessa jykevyydessään sopivat kivasti isolle pöydälle; kiitos äidille, joka otti virkkuutyön hoitaakseen - minä vastasin suunnittelusta ;)

Puutalossa pienikin lisälämpö on luksusta; siksi laitoin lampaantaljat jakkaroille peppua lämmittämään - ja ovathan ne  ihan kivan näköisetkin siinä. Vielä kun keksisi, miten ne pysyisivät siinä paremmin, eivätkä tipahtelisi lattialle koiran karvojen sekaan vähän väliä... Any ideas?

Välipäivät ovat menneet kertakaikkisen kipeissä ja väsyneissä oloissa; flunssan lisäksi näin eilen kaiken toisella silmällä neljänä + sumeana. Rakas ihana tyttäreni kun on niin nopea liikkeissään ja niin kova huitomaan, että ehti kynsi viuhahtaa äidin silmään. Päivystyksen lääkärisetä totesi onneksi, että vain sarveiskalvo oli rikkoutunut ja selvisin säikähdyksellä + antibioottikuurilla.

Mutta kaiken itkun ja jännityksen sekä päivystyksessä vietetyn kolmen tunnin jälkeen unohdin kaikki ikävät asiat; tyttömme nauroi ensimmäistä kertaa ääneen! Niin herttaisesti ja niin rakastavasti hän nauroi, että äidin silmät täyttyivät kyynelistä - ja nämä olivat suuren suuria ilon kyyneliä!!

Lopussa siis kiitos seisoo; vaikka välillä vähän koetellaankin. Kivoja hetkiä myös sinun kotiin, ja nautitaan pienistä sekä välillä vähän suuremmistakin iloista elämässä :)


3 kommenttia: