maanantai 10. joulukuuta 2012

Joulutähti myrskyn runtelemista oksista


Itsenäisyyspäivän aattona tein sen; tähden ja jopa toisenkin, jota olin suunnitellut tekeväni about kaksi kuukautta. Syksyn myrskyjen jälkeen keräsin maahan tippuneita oksia ja kärräsin niitä vaunuissa kotiin. Sen jälkeen ne odottivatkin tovin kellarissa, että niille tehtäisiin jotain.

Idean nappasin Erican vaaleita unelmia -blogista; kiitos Ericalle kivasta vinkistä. Päätin tehdä tähdistä vain suuremmat; vielä suuremman olisin halunnut, mutta suoria oksia ei tähän hätään ollut tarpeeksi monta, joten tein kaksi keskikokoista.

Oksat suurin piirtein saman mittaisiksi, ja mieluusti suhteellisen suoria versioita - toisaalta käppyröistä tulee vähän persoonallisempia yksilöitä ;) Ja sitten rautalangalla oksat toisiinsa kiinni.

Vielä on ajatuksena, että ripustaisin jompaan kumpaan jouluvalot; tulisi vähän valoakin mukaan. Saas nähdä, onnistunko tässä suunnitelmassa kuitenkaan ennen joulua.

Tässä siis vinkki niille, jotka eivät eilisen aamun arvonnassa voittaneet tähteä; toisenlainen tähti on helposti ja halvasti myös toteutettavissa.

Mukavaa viikon alkua sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti