keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Tuliaisena Wanhat Kastehelmet


Vanha kastehelmisokerikko ja -kermakko löysivät meidän kotiin viime viikonloppuna, kun siskon miehen äiti sai kuulla, että kerään kastehelmi-sarjaa: "Kelpaakohan hänelle vanhat kastehelmet? Kun saatiin nämä häälahjaksi aikoinaan, eikä ole kertaakaan käytetty." No kelpaa; nehän on vain parempia kuin uudet!!

Näin mainoksen, jossa oli kastehelmi-sarjan tuikkukippoja; siitä istumalta marssin keittiöön ja pistin tuikut näihin uusiin rakkaisiin. Ja voi, kyllä näyttää suloiselle!

Me täällä tytön kanssa vietetään kaksin iltaa; ollaan tehty jäälyhtyjä, askarreltu risutähtiä - ja siinä välissä syöty maitoa, vaihdettu vaippoja, syöty ja lennetty lentokonetta, tanssittu, ja mitä vielä... Illat ovat tämän tytön virkeintä aikaa, joten virikettä pitää keksiä - muutakin kuin äidin sisustusjuttuja :)

Tunnelmallista itsenäisyyspäivän aattoa ja itse itsenäisyyspäivää sinulle!


8 kommenttia:

 1. kastehelmisarja on todella kaunista. itse en omista kuin yhden ainoan turkoosin lautasen joka toimii erään kukkasen aluslautasena..muille olen kylläkin esim.häälahjaksi ostanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat, jotenkin sopivan hempeitä, silti yksinkertaisia!

   Poista
 2. Olethan jo kuullut että kastehelmestä tulee malja/maljakko (hieman niinkuin mariskooli) vuonna 2013? :)

  Sitä odotellessa ;) Esimakua sain kuvasta ja mahtavan näköinen oli :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole; melkein olisi parempi, ettei uusia tulisi, kun vanhoissakin on jo niin paljon tavoiteltavaa ;) Mutta onpahan aina, mitä toivoa lahjaksi!

   Poista
  2. Lahjatoiveita ei voi olla ikinä liikaa ;)

   Poista
 3. kävin oikein kunnolla ajan kanssa selaamassa ja lukemassa näitä sinun remonttihommia mitä olette toteuttaneet. melekosen urakan olette kyllä suorittaneet..hatunnoston paikka siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; melkoinen urakka tässä on tosiaan ollut, ja vielä tuo kellari on tekeillä - mies nytkin itsenäisyyspäivän kunniaksi siellä ahertaa. Mutta kyllä tämä touhu on ollut palkitsevaa, joten vielä jaksaa :)

   Poista
 4. Kastehelmet on niin viehättäviä!

  VastaaPoista