keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Jouluna pöytä koriaksi!


Jouluaattona meidän pirtti täyttyi vieraista, minkä takia tällä emännällä oli entistäkin enemmän joulustressiä - vaikken sitä halunnut myöntääkään, mutta näin jäkeenpäin ajateltuna olihan minulla kyllä pipo verrattain kireällä...


Mutta lopputulos oli hyvä, vaikkakin aaton vieraiden kanssa en ehtinyt juuri seurustella kuin keittiössä, imettäessä ja vieraiden jo pois lähtiessä - mutta se lienee emännän rooli tai sitten vain suuren katraan emännöinti vaatii vielä harjoittelua..?

Tässä joka tapauksessa muutama otos aaton kattauksesta; varsin yksinkertaisilla jutuilla katoin pöydän; pellavaliinat ja sypressi, piparit ja porot sekä tummat lautasliinat luomaan vähän särmää kattaukseen.

Ja kyllä oli ruokaa, kun jokainen toi jotakin; napa naukui itse kullakin, eikä ehditty syödä edes jälkkäriä ennen kuin pukki jo tuli!
Hässäkän ja jouluaaton vastaisena yönä alkaneen flunssan takia jäi jouluntoivotuksetkin täällä jättämättä, mutta varmastikin teillä kaikilla oli ihana joulu myös ilman niitä! :) En tiedä, onko ihan jo historiaa laittaa vielä tapanin jälkeen joulukuvia, mutta niin kivoja otoksia sain tänään otettua, etten henno jättää niitä vain koneelle lojumaan... Jotenka luvassa on vielä muutamia jouluisia juttuja... Ja hei: joulun aikaahan tässä vielä elellään; loppiaiseen on vielä monta päivää!

Leppoisaa tapaninpäivän iltaa teidän koteihin!

4 kommenttia: