lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukalenterin ensimmäinen luukku


No nyt se saapui; joulukuu!
 
Sain siskolta viime jouluna ensimmäisessa kuvassa näkyvän tonttukalenterin ja sopimuksen mukaan sisko täytti kalenterin uudelleen myös tänä vuonna. Tänä vuonna avattiin sitten ensimmäinen luukku, ja suklaamunahan sieltä löytyi - nams! Mun vankka mielipide siis on, että myös aikuisilla pitää olla joulukalenteri; joulu kun on sellaista aikaa, jolloin aikuinenkin saa olla hyvällä luvalla lapsenmielinen - eikö?
 
Minä puolestani ostin siskoni perheelle, sekä kummitytölleni että vanhemmille, omat joulukalenterit tänä vuonna. Vaikeaa oli laittaa paremmaksi, sillä meidän tonttumollamaakari, mikä liekään, on vallan suloinen! Päätinkin sitten ostaa enemmän heidän kodin suhteellisen minimalistiseen tyyliin sopivat kalenterit, jotka löysin Pentikistä. Tällaisen olisi vallan hyvin voinut itsekin tehdä, mutta aika ei riittänyt nyt.
 
Huomenna onkin jo ensimmäinen adventti. Bikke oli saanut adventtikynttilät postissa kotiinsa, ja kovasti odottelen kuvia, mihin ne heidän suloisessa kodissaan päätyivät. Minulla olisi vielä suunnitelmissa yksien adventtikynttilöiden rakentelu ruukuista ja sammalista; katsotaan antaako tyttö mulle aikaa sellaiseen - kovin on ollut seurallista sorttia heti aamusta lähtien!
 
Lapsenmielistä joulukuun alkua myös sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti