torstai 20. joulukuuta 2012

Paketit käärittynä ja luontoa säästäen!

Paketit alkavat olla paketeissa; tänä vuonna käärittynä:

* Sanomalehtiin; varsinkin näin joulun alla bongaa sanomalehdistä myös jouluisia kuoseja kuten tuossa tuo söpö tarina kuvineen piparkakkuTurunlinnasta :)

* Pakkauspaperiin; Oriflamen paketeista kerätty vuoden mittaan; luonnollista ja kaunista valkoisen paketointinarun kanssa. Ja kun tämä paketointinaru loppuu, ostan paperinarua; siitä saa vielä luonnollisemman ja nätimmän lopputuloksen!

* Vaaleanpunaiseen silkkipaperiin; älkää kysykö, mistä tämä on. Löysin sen kaappia siivotessa, mutta selvästikin olin ottanut sen jostain paketista talteen joskus aikoinaan.

* Kukkien paketointipaperiin; luonnonvalkoista ja niin kaunista sekin, kun siinä mukana silkki/satiininarut (paitojen henkarinaruina toimineet) sekä kiva teksti ruskealla pakkauspaperilla.

* Kortit pääosin leikattuna vanhoista pahvilaatikoista; osa tullut postin mukana ns. ilmaisjuttuja. Ikinä en ole ostanut valmiita pakettikortteja; jotenkin tuntuvat vähän turhille.

Ajatuksena oli, että pistän vielä paketteihin mukaan muutaman kävyn, mutta tuhlaan ne vasta, kun olen varma niiden menekistä muihin koristeluihin.

Ja eilinen lupaus ei pitänyt. LeenaElinan putiikista tuli FB-sivuille eilen ihana yllätystarjous joulupaperienkeleistä, jotka minun oli pakko käydä vielä tänään hakemassa. LeenaElinan putiikissa oli kuitenkin ihanan rauhallinen joulutunnelma, eikä sellaista kaaosta kuin Sokoksella maanantaina. Vielä enkelit ovat paketissa, mutta LeenaElinan FB-sivuilta voit käydä kurkkaamassa, mitä ihanuuksia sieltä löysin! Tulevat siis meidän joulukuuseen pipareiden seuraksi!

Ja huomautus; tämä ei ole sponsoroitu mainos eikä blogiyhteistyötä vaan ihka-aitoa tyytyväisyyttä pientä sisustusalan yrittäjää kohtaan :)

Nyt saunan pesuun; ja se on kuulkaas jouluna eka kerta, kun sauna lämpiää meidän aikana. Kahden viikon tyhjennysurakka takana (sauna toimi tähän asti meillä varastona), ja nyt olisi siis suunnitelmana saunoa ihan ihkaomassa saunassa jouluaattona. Se on ihana suunnitelma se. Mutta nyt siis hommiin; mukavaa päivän jatkoa myös sinulle!

2 kommenttia: