keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Piparit ikkunalla


Piparit pääsivät keittiön ikkunoita koristamaan. Samalla tekniikalla ajattelin toteuttaa myös joulukuusen koristelun. Huomasin nimittäin, että meillä on tosiaan ensimmäistä joulua joulukuusi, emmekä omista joulukuusenkoristeita kuin muutamia - saati valoja tai jalkaakaan. 

Maanantaina kävin kaupungilla, ja totesin, etten todellakaan löydä joulumieltä sieltä kaaoksesta; hirveästi ihmisiä säntäämässä paikasta toiseen, oli kuuma toppavaatteissa ja ahdistus, kun ei löydä, mitä haluaa. Päätin siis, että enää en käy kuin ruokakaupassa ennen joulua ja senkin torstai-illalla klo 19 jälkeen, jolloin toivon kaupan olevan jo lähes tyhjä - toivottavasti ei ruuasta kuitenkaan :)

Eli summa summarum: koska en mene enää kauppaan, pitää joulukuusi handlata vanhan ajan konstein; pipareita oksille - ja ehkä paperitähtiä, jos ehdin askarrella. Joulukuusen jalaksi ajattelin ämpäriä vuorattuna juuttikankaalla ja tähti meiltä ehkä löytyy, jos muistan oikein. Jos valoja alkaa kovasti kaipaamaan, haen pihan tuijasta led-valot oksille killumaan.

Mitä tuumit? Tuleekohan tuolla reseptillä näyttävää aikaan? Hope so!

Kiitos jälleen ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen; lämmittää kovasti mieltä! Ja hienoa, että tekin tykkäätte pöydästä; nyt on enemmän perustelumateriaalia miehelle, miksi pöydän on hyvä olla siellä ;)

Ja nuo piparit näyttävät superpaljon hienommille livenä ikkunoissa, joten suosittelen kokeilemaan! Kameran kanssa ikkunaa kohti kuvaaminen on aina haastavaa; varsinkin täällä kaupunkioloissa, kun vastassa ei ole kaunista lumista metsämaisemaa...

Nyt postiin hakemaan joulumekkoa ja ehkä huomenna ehdin napsaista teille kuvan meidän joulupaketeista; kierrätysmateriaaleista käärityt komeudet kun ovat ;) Rauhallisia hetkiä sinne jouluvalmistelujen lomaan; yritetään olla stressaamatta liikaa!


2 kommenttia:

  1. HiH ... mää laitoin kans eilen piparit akkunaan !
    Hauska yhteensattuma :)
    Kauniilta näyttää livenä ja ihastuttava tuoksu.

    VastaaPoista