sunnuntai 16. joulukuuta 2012

3. adventti ja uusi kranssi


Tänään käytiin siskon ja tyttöjen kanssa Suurtorin joulumarkkinoilla, ja voi; niin ihana tunnelma, niin ihania tuotteita ja kuinka muistorikas meidän matka Portsasta Suurtorille olikaan...! Täällä nimittäin lunta vain pyryttää, ja lunta on, ja kaupungin lumikalusto ei riitä. Mutta perillä kiitos seisoi :)

Ostin markkinoilta kuvissa näkyvän käpykranssin, joka tosiaan olisi myös itse toteutettavissa, jos vain ehtisi ja osaisi. Minä käytin helpointa tietä ja tuin samalla käsityöläistä.

Samalla sain muutamien yrittäjien yhteystiedot, jotta voin tutustua heidän valikoimaansa paremmin netissä + ajatuksena on myös tilata takkasetti suoraan sepältä, kun valmiina ei mieleistä tunnu löytyvän.

Mutta nyt; lähden tytön kanssa leikkimään, sillä huuto on sen mukainen, että nyt jos koskaan tarvitaan ÄITIÄ!

Mukavaa 3. adventtia myös sinun kotiin!


6 kommenttia:

 1. Itse en ole vielä joulutoreille ehtinyt. Kuulostaa muistorikkaalta reissulta. Joskus on tosiaan mukava tukea käsityöläistä ja nauttia toisen kädentöistä ja löytää niitä yhteystietoja ja käsityöläisiä, pieniä yrittäjiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kiva tukea pieniä yrittäjiä; tietää ainakin mihin raha menee - ja käsityöt ovat jotenkin aidompia kuin isojen talojen tuotteet :)

   Poista
 2. Voi mieletön, miten kaunista teillä! Kyllä silmä lepää :D

  VastaaPoista
 3. Ihana kakluuni ja todella suloinen kranssi:)
  Jouluhaleja sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakluuni on todellinen kotimme sydän! Halaus myös, ja kiva kun kävit <3

   Poista