torstai 3. tammikuuta 2013

Voi himmeli vieköön, kun olet niin kaunis!


Saimme näin ihanan tuliaisen jouluaattona miehen äidiltä; niin kaunis ja niin tänne sopiva - ja hän oli tämän vielä omilla käsillään väkertänyt, eli tunnearvoakin vielä! Mutta nyt ihmetellään, mihin tämä nyt joulun jälkeen laitetaan. Koristeet pitäisi pikkuhiljaa "purkittaa", mutta miten sinä nyt tätä purkitat...?! Saattaapi siis olla, että tämä vilkkuu vielä heinäkuussakin kuvissa kera niittykukkien, mutta niin kaunis on, että haittaako se? ;)

Meillä on kolme kerrosta ja tänään saatiin kolmanteenkin kerrokseen oma pölynimuri :) Jokaisessa kerroksessa on vain niin hyvä olla yksi; mitä lähempänä ja helpommin saavutettavissa, sitä useammin sitä tulee käytettyä... Tai ainakin näin ajattelin! Aiempana suunnitelmana oli ostaa rikkaimuri keskikerrokseen, mutta kysyttiinpä myyjältä, mitä hän veikkaa akun kestävyydestä. Sanoi suoraan, että jos tiheään käytätte, voi kestää 1,5 vuotta...! Mitä kertakäyttöä!! Emme siis maksaneet 150 euroa 1,5 vuoden huvista, vaan 200 euroa Dysonin pölypussittomasta imurista; tällainen minulla on ollut ainakin viimeiset 5 vuotta ja hyvin toimii edelleen. Siis suosittelen, jos imuria kaipailet, ja tällä hetkellä sellainen on Prismassa juuri kyseiseen tarjoushintaan.

Mutta nyt; kahvikupillinen ja hetki blogien lukua, ja sen jälkeen ehkä taas rautakauppaan - tai sitten kokeilen tuota uutta imuria ja pistän samalla joulua jo piiloon odottamaan ensi vuotta. Mukavia hetkiä myös sinun iltaan!


5 kommenttia:

 1. Löysin blogisi ja haluan Iloa & Unelmaa-blogista antaa Sinulle tunnustuksen! :)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa Sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. Himmeli on kyllä kaunis olemaan esillä vaikka ympäri vuoden. Lapsuudenkodissani himmeli säilöttiin isoon pahvilaatikkoon roikkumaan joka joulun jälkeen, mutta lopulta siihen hommaan väsyttiin ja himmeli sai jäädä pysyvästi paikoilleen :)
  Suloista sunnuntaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahvilaatikko nyt mietinnässä; tarvittaisiin vain tarpeeksi iso! Sitä ennen nautitaan vain siitä ja riiputetaan portaissa :)

   Poista
 3. Löysin blogisi Diagnoosi: Sisustusmanian kommenttiboxista.
  Ihana blogi! Taidan jäädä seurailemaan kuulumisiasi :)

  Minä totuin mummolassa himmelin ympärivuotiseen läsnäoloon,vaikka jouluisin se nostettiin näkyvämmälle paikalle. Minusta himmeli sopii arkipäivienkin iloksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; ihana saada positiivista palautetta ja saada vielä uusi lukijakin :)

   Siellä se himmeli vieläkin roikkuu, joten saa nähdä tuliko siitä nyt tosiaan ympärivuotinen ;)

   Poista