perjantai 18. tammikuuta 2013

Kuvia portaikosta/eteisestä ennen ja jälkeen

Tässä muutama otos portaikosta/eteisestä asunnnon ostohetkellä ja nyt tältä päivältä. Mies tykkää katsella tällaisia kuvia; ovat vissiin aika palkitsevia...?! Juttu omistettu siis hänelle, ja toivon mukaan saan muistakin huoneista samanlaisia kuvasarjoja pian aikaan :)

Portaikossa ei käytännössä ole tehty muuta kuin sudittu pensselin kanssa ja paljon.
Lisäksi portaikosta/eteisestä keittiöön johtava ovi suljettiin, ja tilalle tuli naulakko vieraiden takeille.
Kaiteethan meillä vielä puuttuu portaista, joten vähän tähän on tulossa ahtautta.


Alla näkyy, miten portaikon ja eteisen välisen seinän purku on avartanut - ja toisaalta oven sulkeminen keittiöön on selkeyttänyt tilaa.


Alla näkyy myös vanha purettu seinä - ja tietenkin nuo varsin kauhistuttavat paneelit. Arkisisäänkäynti meillä on nykyään kellarin kautta, jolloin tällaisia vaatevyöryjä eteiseen ei ole odotettavissa toivon mukaan meidän aikana, vaan näkymän pitäisi säilyä suurin piirtein niin siistinä kuin kuvassa nyt näyttääkin ;)


Nyt mies tulikin viereen, joten juttu olkoon valmis julkaistavaksi - myös miehelle :)

Kauniita hetkiä viikonloppuusi!

20 kommenttia:

 1. Maalilla saa kyllä ihmeitä aikaan! Todella upea muutos ja ihanan selkeä portaikko! Meillä oli porrasremppa kanssa puolitoista vuotta sitten ja tuntui muuten ihanan avaralta portaat ilman kaiteita! :) Tosi kiva idea tuo naulakkosyvennys. :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maali tekee tosiaan ihmeitä ;) Palomestari kävi täällä juuri tarkistamassa paikkoja, ja paloturvallisuuden totesi hyväksi, mutta portaista sanoi, että ne kaipaisivat kaiteet. Remppa kesken, ja lopputarkastukseen vielä aikaa; nautitaan siis tästä avaruudesta niin kauan kuin vain pystytään :)

   Poista
 2. Voi miten kaunis lopputulos! Ihanaa viikonloppua teidän perheelle!

  VastaaPoista
 3. En kyllä yhtään ihmettele, jos kuvat ovat palkitsevia, sillä rempan jälkeinen muutos potaikkoonne on todella onnistunut! Nyt portaikko näyttää kauniin viehättävältä ja siltä, että talon omaa aikakautta on remontissa kunnioitettu selvästi. :)
  Kuten edellä, myös minä ihastuin tuohon naulakko-syvennykseen! <3

  Rentouttavaa viikonllopua Teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; naulakkosyvennys oli alunperin isäni idea; pitää lähettää hänelle terveisiä, että kehuja tullut myös maailmalta ;)

   Poista
 4. Valkoisella maalilla saa kyllä ihmeitä aikaan!Niin kaunista ja kodikasta.Millä maalilla maalasitte askelmat ja onko maali kestänyt kulutusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalattiin Uula-lattiamaalilla, kuten kaikki lautalattiatkin. Kestää suht hyvin kulutusta, mutta jotenkin sellainen tunne, että Betolux-lattiamaali olisi ollut kestävämpi. Käytin betoluxia siis edellisessä asunnossani portaisiin ja eteisen lattiaan. Jos hyvin hioo entiset lakat pois, auttaa myös paljon kulutuskestävyyteen kuten varmasti tiedätkin ;) siitä vaan niin helposti aina nipistää, kun on niin tavattoman sotkuista ja pölyistä hommaa!

   Poista
 5. Nämä ennen ja jälkeen jutut on kivoja. Ison työn olette tehneet.
  Edellisessä postauksessa oli hauska vanha vekkari :)
  Kivaa Viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; pitänee yrittää väkertää lisää näitä ennen-jälkeen-kuvasarjoja :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos! Lähetän terveisiä myös miehelle, joka teki kovan homman hiomisessa ja juuri portaiden maalaamisessa (itse olin tällöin raskaana, enkä uskaltanut käyttää maalia).

   Poista
 7. Meillä on tuo portaikkoremppa edessä heti, kun vain saan Isännän innostettua asiaan. Siitä kun tuo kellastunut lakkaus on ihan hyvä. Se varmaan kaatuu jossain vaiheessa vahingossa se valkoinen maalipurkki just tuossa portaikon kohdalla.
  Ihanaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 8. On kyllä hieno muutos!Valkoisella maalilla saa niin ihmeitä aikaan!

  VastaaPoista
 9. Kaunista jälkeä. Ja hieno naulakko. Ihanaa että mieskin nauttii kuvista ja onni on kumppani, jonka kanssa voi tehdä yhdessä ja jakaa riittävän samankaltainen maku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Raskaana ollessa päivitykset jäivät vähiin väsymyksen takia, ja mies huomasi sen kesällä lukiessaan blogiani. Tuli oikein surku mieli, kun hän sanoi, että meillähän on tapahtunut vaikka mitä näiden kuvien jälkeen. Eli tosi kivaa, että hänkin on näissä jutuissa mukana; niin rempassa, sisustamisessa kuin blogissakin (hyvänä kannustusjoukkona ;)!

   Poista