maanantai 28. tammikuuta 2013

Vanhan talon kukat, osa 2


Viikonloppuna sain myös muratit multaan, ja nämä kaunokaiset päätyivät vessan ikkunan laudalle. 

Vessassa on siis ikkuna ja vieläpä ikkunalauta; aivan mahtavaa. Ikkunalauta saatiin itsestään siten, että seinään asennettavan vessanpöntön koteloa kasvatettiin sekä leveydessä että korkeudessa; ja nyt siis näyttää, ettei koteloa edes ole, vaan se osa seinää. Tykkään, vaikka itse sanonkin ;)

Viikonloppuna listotettiin, mutta vieläkin keskikerroksesta puuttuu listoja; kuten tästä vessan ikkunasta. Mutta hyvinkin voiton puolella ollaan!

Olen aika huono ostamaan leikkokukkia, joita nyt on blogit pullollaan; mielummin ostan huonekasveja, joista on iloa pidempään. Olen vissiin vain niin saita, sillä olen samalla myös niin onnellinen ja otettu, kun joku tuo minulle tai meille kukkia. Viime viikolla ystävykset kävivät meillä, ja sain tulppaaneja. Katsotaan siis, jos tulee juttu vielä vanhan talon kukista ruokailuhuoneessa ja kirjastossa, jolloin pääsevät nekin tulppaanikaunokaiset tänne sivuille <3 p="">

Kaunista talvipäivää sinne; täällä on satanut lisää lunta ja on niin talvista että! Itse nautin aamupäivällä talvikelistä vaunukävelyllä, ja nyt ikkunasta katselemalla - porvoolaista suklaakahvia ja puolukkapiirakkaa samalla nautiskellen :)


12 kommenttia:

 1. Noi vessan lattialatat on niin mun unelma! Seuraavaan asuntoon sitten (06 vuoden rivarissa ei viitti alkaa repiin laattoja, ku ovat ihan ok näköisiäkin) Ja itse ostan kans huonekasveja, harmikseni onnistun aina tappamaan ne, eli eivät kovin kauaa leikkokukkia enempää kestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla onneksi säilyy edes hiukan kauemmin kuin leikkokuvat ;) Ja nämä viimeiset ostokset toivottavasti kykenen elättämään :)

   Poista
 2. Ihana vessa ja tykkään tuosta lattiasta myös ! Löysin blogisi vasta ja en ole tainnut vielä kommentoida mutta jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana veski! itsekin olen muratteja yrittänyt kasvatella, yritykseksi jäi, toivon sulle parempaa onnea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei; toivottavasti mulla kävis paremmin, sillä niin tykkäisin noista!

   Poista
 4. Ihanaa että vessaa saa kaunistettua tuolla tavoin. Meillä on niin pieni vessa ettei sinne voi mitään ylimääräistä laittaa. Haaveilla toki saa ja tästä saa inspiraatiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä; haaveilla pitää ja ehkä sitten joskus!

   Poista
 5. Tunnelmallisen näköisiä kukkia molemmistaa postauksissa. Sopii talon tyyliin ja kiva jos vielä kestääkin. Täälläkin on jonkin verran tuota kuoletus taipumusta ;/
  Sinulle on tunnustus blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja kiitos tunnustuksestasi. Kerran on jo se tunnustus täällä käynyt, mutta nyt on löytynyt taas monta uutta kivaa blogia, joten mikä ettei minä uudestaan lähde mukaan :D

   Poista
 6. Ihana vessa, kukkien kanssa vähän sama meininki. Tuollaisen lattian olen aina halunnut, se ei vaan vielä ole meille toteutunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy sanoa, että onneksi täältä löytyi näin monta kanssasisarta kukkien kasvatuksen suhteen; en ole yksin :) Mutta aina voi yrittää kehittyä ihmisenä; koskenee myös kukkien kasvattamista..

   Poista