maanantai 7. tammikuuta 2013

Puutalon asukkaan lempiasuste!


Puutalossa on talvella kylmä, mutta mua ei haittaa. Minä tykkään villasukista, ja vielä enemmän pitkistä villatakeista. Ja voi, tänään sain uuden villatakin. Tilasin tämän Naava-kaupasta - pitäen kiinni viime vuonna tekemästäni lupauksesta; tämä on siis vihreä vaate. Neule on kudottu käsin Nepalissa reilun kaupan ehdoin, ja lanka on 100 % villaa. 

Pieni ihminen kun olen, S-koko oli hitusen liian suuri, mutta minua ei haittaa; vyöllä kietaisin neuleen ympärilleni, ja kivalle näyttää + hyvälle tuntuu! 

Neuleesta tuli mieleeni meidän ukin vanha neule, jonka äitini on perinyt ja joka on nyt siis meidän mummolassa. Vetäisen sen usein päälleni talvella mummulassa, kun viluttaa. Siinä on muistaakseni juuri samanlainen kuviointi kuin tässäkin, sekin on vähän liian iso minulle, ja siinäkin on aina yhtä hyvä olla. Nyt minulla on siis kotonakin lähes yhtä ihana takki; tästä puuttuu vain se kallisarvoinen tunnearvo, joka ukkini villatakissa on.

Turussa on pakkasta, ihanan pientä ja vähän purevaa. Aamulenkki postissa oli oikein virkistävä, nyt tyttö nukkuu vaunuissa ja tämä äiti miettii pakettien avaamisen jälkeen, imuroisko, tekiskö ruokaa vai unelmoisko...? Ehkä tyttö pelastaa mut tältä ongelmalta, ja herää pian :)

Ihastuttavaa päivää sinulle!

P.S. Tästä pääset kaupan sivuille, jos kiinnostuit neuleesta taikka Naava-kaupasta. :)

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvälle..miten mulla on jotenki niin skeptinen kuva noista "reilunkaupan"jutuista. siis en vaan ihan oikeesti luota noihin..siksi ostelenkin aikas paljon lankoja paikallisilta lammastiloilta ja laitan mummoni asialle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se mullakin kyllä tuli mieleen, mutta joskus on vain pakko luottaa... Nurmi Desing -putiikista olen myös tilannut, ja siellä on ihan suomalaista tuotantoa; sekin hyvä se - ja ainakin Suomessa luulisi reilusti toimivan tuo ompelupuoli ;) Ja tuo sun toimintatapa toimii hyvin niin kauan kuin mummon sorminäppäryys toimii :)

      Poista