keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Vanhan talon kukat, osa 3


Ruokailuhuoneen pöydälle ostin muorinkukan. Ihana nimi ja ihana on kukkakin. Paksulehtinen, eli sopii kuulemma näihin oloihin. Kaverina hänellä on täällä nyt myös vaaleanpunaisia tulppaaneja sekä hyvin ohut muratti"rengas". 

Löysin muorinkukan astian joskus aikoja sitten kirpparilta. Näyttää vähän pokaalille, enkä oikein tiedä, mihin tarkoitukseen tämä on valmistettu. Minulla se on toiminut kuitenkin hyvin, ja monessa tarkoituksessa ;) Nyt kukkaruukkuna.

Viime viikolla löysin kirpparilta myös muutaman pienen vanhan maitotönikän; ihana kukkamaljakko - ainakin mun mielestä! Sopii tänne kuin nenän päähän. Ja muratti pääsi joulukukalta vapautuneeseen koriin kasvamaan toivottavasti muhkeaksi ja kauniiksi!

Toiseen maitotönikkään pistin kasvamaan alla näkyvän kukan, jonka nimeä en tiedä. Ihmeellinen kukka, joka on selvinnyt minulla monta vuotta, vaikkakin alalehdet ovat pikkuhiljaa kuolleet ja varsi on näin ollen kasvanut alhaalta päin ;)

Mutta tässä oli tämä tarina. Ihana huomata, että olen saanut taas uusia lukijoita joukkooni - ja samalla olen itsekin löytänyt useita uusia tuttavuuksia täältä blogistaniasta! Laitoin kaikki seuraamani blogit tuohon sivupalkkiin, joten sieltä löydät koko liudan, joita luen, kun ja jos ehdin :)

Enää tarvitaan 12 uutta lukijaa, ja sitten voin laittaa ihanan arvonnan pystyyn! Jos siis käyt täällä, muttet ole rekisteröitynyt lukijakseni, olen tuikionnellinen, jos sen teet - paitsi arvonnan myös sen takia, että on kiva kuulla teistä ja "nähdä" teitä :)

Talvisia päiviä jokaisen kotiin ja pihamaalle!


7 kommenttia:

 1. Kovasti on traakkipuun oloinen tuo sinun maitotonkassa oleva kasvisi. Mutta varma en ole - yllättävän tuuhea tuo latvaosa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, traakipuut kuulemma sopivatkin näihin oloihin, joten voipa hyvin ollakin :)

   Poista
 2. No vinetto! Miksen mä ole hokassut käyttää pikkutonkkiani noin!! Kiitos vinkistä! Nää on parhaita juttuja mitä bloggaillessa löytää..tai ainakin 10 koplassa ...juttujaa..juttujaa..

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä teillä. Kaakelitakka on niin kaunis! Olen uusi lukijasi ja haluan antaa sinulle kauniin blogin tunnustuksen. Käy tsekkailemassa blogistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Olen otettu näistä tunnustuksista <3

   Poista
 4. No näköjään sinäkin sait Vanhan kaakelitakan talossa-blogista tuon tunnustuksen. Mutta laitanpa vielä itsekin sinulle saman tunnustuksen tulemaan, olepa hyvä! :)

  VastaaPoista