perjantai 25. tammikuuta 2013

Vanhan talon kukka


Tässä sellainen nyt on; sopii vanhaan taloon, ja pitäisi kestää vähän "kylmempiäkin kelejä". Aloin nimittäin jo ahdistua, kun lähes kaikki kukat ovat kuolleet puutalossa asumisen aikana. Nyt kysyin kukkakaupassa, mitä minun oikeasti kannattaisi ostaa tällaisiin oloihin. Kehottivat ostamaan paksulehtisiä huonekasveja. Ja minähän ostin.

Sant paulia on ihanan perinteinen, vanhanaikainen ja suloinen - sekä paksulehtinen. Niinpä ostin kaksi sellaista keittiöön. Lisäksi ostin muutaman muorin kukan, joista pitää laittaa muutama otos myöhemmin, kun saan ne istutettua ruukkuihin - sekä kaksi murattia; näitä on ennenkin ollut, ja jotenkin olen saanut ne pysymään elossa, vaikkeivät paksulehtisiä olekaan :)

Kävin tänään kirpparilla pitkästä aikaa. Kirppari on niin suuri, että minun pitää käydä siellä aika- ja raharajalla; muuten siellä menisi kevyesti kolme tuntia ja rahaa tuhottomasti ;) Löysin sieltä ihanan palkinnon, jonka ajattelin laittaa jakoon, kun 100 lukijaa on tullut täyteen; olen siis vähän malttamaton, sillä 19 lukijaa puuttuu vielä - mutta sellaisia kun ei löydä ihan joka päivä, niin pitihän se ostaa :)

Alla kuva vielä keittiöstä. Tämän viikon olen maalaillut listoja, ja huomenna tämäkin kyökki saa viimein katto- ja ikkunalistat paikoilleen. Kellarissakin olen maalaillut kattoja ja seiniä, joten viikko mennyt varsin aikataulutetuissa merkeissä. Mutta ihanaa, kun saa näkyvää aikaan!

Olen löytänyt taas tällä viikolla yhden kivan blogin, jossa asutaan puutalossa tässä ihan lähellä. Kuinka kiva on tehdä tämä löytö, tutkia talo huone huoneelta ja tutustua tätä kautta talon väkeen. Tännekin on tällä viikolla tullut uusia lukijoita, ja toivotankin heidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi; toivottavasti teilläkin on ollut yhtä kivaa kuin minulla oli Sinisen talon väkeen tutustuessani :)

Kauniita hetkiä viikonloppuusi!


8 kommenttia:

 1. Tuosta kukasta tulee ihan isoäiti mieleen ja siksi niitä eksyy aina välillä myös meille. Oikein mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Meillä on menestyneet ikkunalaudalla anopinkielet, anopinhampaat ja muut mehikasvit (?). Ne on myös siitä hyviä että ne kestää kastelemattomuutta toista kuukautta - mä kun en koskaan muista kastella kukkia ja se on suurin syy niiden nääntymiseen. :)
  Hei, ihan mahtavaa että löysit blogini! Mahtava löytö oli tää sunkin blogi! Saatiin siis molemmat yks uusi lukija itsellemme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistän korvan taa seuraavia kukkia ajatellen! Ja niinpä; hyvä kun avasit suusi täällä ;)

   Poista
 3. Kiitos blogivinkistä! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Tulinkin heti vastavierailulle ja ihastuin, tulen mielelläni useamminkin kylään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän on kiva; kummankinpuoleinen hyötysuhde ;)

   Poista