maanantai 14. tammikuuta 2013

Makuuhuoneen uudet pukimet

Nyt olen tyytyväinen! Makuuhuone, josta huokuu rauhallinen tunnelma - mutta samalla on sitä pientä särmää ja persoonallisuutta :)

Saatiin viime viikolla uusi sänky kotiin; Askon Bonnell-mallistoa, ilman jalkoja, joten sopii näin hyvin ullakon matalaan tilaan. Sängyn saavuttua alkoi siivous, ja taas tavarat etsivät viikonlopun paikkaansa - ja osa vieläkin. Sotku siirtyi siis osin muihin huoneisiin, mutta nyt makkarissa on siistiä ja kaunista ;)

Kannoin makkariin vanhan rottinkikorin, jonka ostin yläasteikäisenä, noin 20 vuotta sitten kirpparilta, ja muistan kuinka isä silloin tuhahteli ostokselle. Ja nyt oma mieheni oli jo heittänyt sen kaatopaikalla puujätekasaan, kun hyppäsin autosta, ja kysyin kauniisti, miksi hän heittää minun rottinkikorin pois. Lyhyt sananvaihto ja hyvät perustelut: "siellä voi säilyttää vaikka joulukoristeet". Lopputulema: mies huokaisi, sanoi, ettei mua voi ottaa mukaan kaatopaikalle, kun mitään ei saa heittää pois ja uutta rojua vain löydetään, mutta nosti kiltisti korin takaisin peräkärryyn. Eilen nukkumaan mennessä hän totesi, että nyt se sitten on hänen yöpöytänään. Heh, kaiken se kestää ;)

Myös joululahjaksi toivomani pellavaiset lakanat pääsivät pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen käyttöön - ja näyttävät + tuntuvat niin hyvälle! Niin hyvälle, että päiväpeite sai nyt jäädä, ja minä nautiskelen tästä näystä ihan näin kaikessa helppoudessaan!

Sängyn vierelle seinään vielä hieman pakosta uudistettu (osa riipustmista hävinnyt jonnekin) Ikean naulakko, johon on kiva ripustaa aamutakki roikkumaan ennen nukkumaanmenoa + sängyn päätyyn muutama kiva kuvamuisto ja härpäke - ja siinä se sitten olikin.

Tämä emäntä on kovin tyytyväinen lopputulemaan!

... ja sitäkin tyytyväisempi ja onnellisempi olen siitä, että olen saanut viikonlopun aikana todella paljon uusia lukijoita sekä ihania kommentteja!! Niin hienoa, että löysitte tänne - Niinan avustuksella ilmeisesti suurin osa! 

Kiitos Niina; teit tämän vielä omasta tahdosta, enkä olisi edes osannut tällaista pyytää. Ja he, jotka eivät ole vierailleet Niinan blogissa, tässä linkki; suosittelen lämmöllä!

Ulkona paistaa aurinko; eli se on nyt sillai, että nämä lähtevät kera koiran ulos nauttimaan tästä valoilmiöstä, minkä jälkeen ehkä pystyn maalaamaan pimeässä kellarissa taas kattoa. Mutta sen päättää tytär, ja minä nautin myös siitä vaihtoehdosta, että juttelemme tyttären kanssa mukavia ja heiluttelemme leluja. 

Aurinkoa myös sinun päivääsi!


10 kommenttia:

 1. Kaunista ja viihtyisää!Energia virtaa sopivasti ( feng shui- oppeja tässä sairaspedillä luettu :) ) Ja onnittelut uusista lukijoista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaha, mulla on jäänyt ne opit vielä lukematta, mutta hyvä, että olen onnistunut tietämättäni ;) Paranemisia sinne sairaspedille!

   Poista
 2. Tähän on vaikea sanoa muuta kuin IHANA! Näyttää makkarilta, jossa uni maittaa, mutta uneksiminen myös. <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana makuuhuone! Tuolla varmasti tulee ihanan rauhalliset ja raikkaat unet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen meillä oli ullakolla raikkaampaa,noin 16 astetta lämmintä, mutta nyt vauvan myötä pitää vähän pitää lämpöäkin päällä ;)

   Poista
 4. ihanan näköstä..tykkään erityisesti noista paljaista tukipuista. tuo vähä rouheutta. tosi kivat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattoparrut on tosiaan kauniit; kuvista ei vaan näe, että joku entisistä asukeista on maalannut ne ruskeiksi... Mun mielestä tosi töppi, ja ehkä tässä joskus kun aikaa riittää, yritetään poistaa maali ja käsitellä ne jollain aineella, josta puu kuultais paremmin läpi. Mutta se sitten joskus se :)

   Poista