tiistai 8. tammikuuta 2013

Köyhäin hopeaa...?

Viime viikolla pääsin pitkästä aikaa kirpparille. Tässä kävelymatkan etäisyydellä on tosi suuri kirppis. Joskus olen siellä käynyt, mutta todennut sekavaksi. Taas menin, ja totesin, että kärryjen kanssa tämä vasta sekavaa onkin. Mutta sekavuuden tuotti todennäköisesti se valtava tavaran ja ihmisten määrä!

Jotenkin tykkäsin kuitenkin siitä kaaoksesta; kun sieltä selvisi ja oli kassit taas täynnä aarteita, oli huojentuneen onnellinen olo. Ja kuvassa näkyy yksi onnellisuuden aiheuttaja; lusikoita, haarukoita, veitsiä ja pikkuhaarukoita - kaikkia 12 kappaletta! En usko, että nämä voivat olla täyttä hopeaa hintansa perusteella, mutta ehkä kuitenkin pinta on hopeoitu, sillä pinta näyttää juuri hopean kaltaiselle, kun se hapettuu.

Oli miten oli, olen onnellinen: nyt minulla on 12 kappaletta samanlaisia aterimia. Nyt vain aloin miettiä, milloin saisin taas lähimmät kasaan ruokapöydän äärelle; toivottavasti ei vasta ensi jouluna... Olisko pääsiäinen hyvä? Pitääpä alkaa kysellä :)

Täällä sataa räntää ja on pimeää. Sisällä on onneksi lämmin ja rauhallinen tunnelma. Paitsi että tyttö kiekuu ja kiljuu; välillä ihmettelen, onko tuo itkua vai intoa, ja usein näyttää että se on sitä kumpaakin. 

Illalla päästään ehkä siivoamaan kellaria pölystä, ja ehkä pääsen näyttämään teille sen jälkeen, mitä siellä tapahtuu. Paljon on hiottu ja laastia nakuteltu. Oi ne tiiliseinät; niistä tulee hienot! ;)

5 kommenttia:

 1. Siis aivan mahtavat nuo sinun pöytähopeat!
  Meillä tulee taas lunta/räntää. Blääh.....
  Mukavaa päivänjatkoa sinulle.
  -Erica-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin; mikä löytö! Se tunne, kun näet ne ja ajattelet, etteihän kukaan muu näe niitä juuri samalla hetkellä. Lievä pakokauhu, että nuo mun on pakko saada ;) Huh, kyllä sydäntä tykytti kun kasasin näitä ostoskoriin :D

   Poista
 2. Tuollaiset mieleiset, kokonaiset ja tarpeelliset löydöt on ihan parhaita.
  Kiva uudistunut ulkoasu sulla täällä :)
  Hauskaa tätä vuotta ja sellaista se on noitten pienten kanssa, ensin vaan arvaillaan että kumpaa se on, harmia vai iloa ja myöhemmin nuo ei itsekään tunnista tunteitaan kun opettelevat niitä hallitsemaan, tahto-ikä se on mukavaa :) ja jos on samalla isommalla kysely/kyseenalaistamis ikä, sen parempaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kuulostaa jo haasteelliselle, mutta nehän ne tuo rikkautta elämään ;)

   Poista
 3. Hei Hiljamaaria!:)

  Kiva kun jätit blogiini kommenttia niin löysin tänne!Aivan ihana blogi sulla!! <3 Tulen ajan kanssa kahlaamaan tämän läpi alusta asti!!:) Yritin etsiä sun spostiosoitetta mutta en löytänyt,laittaisitko postia mulle vaniljahouse@wippies.fi

  VastaaPoista