tiistai 15. tammikuuta 2013

22 asiaa minusta

Olen saanut haasteen Meidän harmoniaa -blogista.
 Tämän haasteen tarkoituksena on löytää uusia 
kivoja blogeja, joilla on alle 200 lukijaa. 


Haasteen säännöt:

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään 
2. Jokaisen haastetun pitää vastata haastajan esittämiin 11 kysymykseen
 3. Jokaisen haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille 
4. Uusien haastettujen pitää noudattaa samoja sääntöjä ja valita jälleen 11 uutta blogia, joilla on alle 200 lukijaa 
5. Kerro kenet olet haastanut seuraavaksi, linkitä! 
6. Ei takaisin haastamista! ;) 11 asiaa minusta:

1. Huomaan olevani taas pilkun viilaaja. Anteeksi siis haasteen alkuperäiselle laatijalle; korjasin haasteen tekstistä löytyneet kirjoitusvirheet ;)

2. Toisen asian kertominen on jo vaikeampaa, mutta jos kerron helppoja asioita itsestäni ja elämästäni uusille, ja toki vanhoillekin lukijoille. Eli toinen asia: asun Turussa noin 100 vuotta vanhassa puutalossa.


3. Perheeseeni kuuluu maailman paras mies, maailman ihanin vauva ja maailman ärsyttävin, mutta samalla suloisin koira.4. Olen tällä hetkellä äitiyslomalla. Työpaikkani on aivan nurkan takana; suunnittelutyötä, mutta ei sisustukseen vaan enemmänkin meidän jokapäiväiseen ympäristöön liittyen. Enempää en kerro, sillä aihe aiheuttaa monesti paljon kriittisiäkin ajatuksia ;)

5. En kuitenkaan tiedä vielä, mikä minusta tulee isona. Nyt äitiyslomalla olen ehtinyt kyseenalaistaa paljon elämääni, etenkin työuraani, ja miettinyt,  mihin tästä eteenpäin. En ole kuitenkaan varma vielä tästä; ja olenko ikinä? Mistä ihmeestä sen voi tietää, että juuri se minusta IHAN VAMASTI tulee?!6. Olen aikamoinen kotihiiri; tykkään olla kotona, tehdä kaikkea kotiin liittyvää ja pistää paikkoja nätiksi. Jos ei ole puuhaa, kyllästyn helposti ja joskus jopa ahdistun.7. Ruokaa en kuitenkaan osaa tehdä, tai ehken oikein halua osata. Leipominenkin on paljon hauskempaa. Olen kuitenkin päättänyt, että pienen prinsessamme myötä minä vain alan ja osaan tehdä ruokaa. Piste.

8. Kotihiiri kaipaa välillä kuitenkin myös vaihtelua, ja etenkin liikuntaa. Ennen raskautta en olisi voinut kuvitella päivää, jolloin en vähintäänkin kävelisi 45 minuuttia reippaasti koiran kanssa. Usein siihen päälle vielä kävely tai pyöräily salille ja salitreeni tai sitten jumppaa tai uintia. Mutta raskaus hidasti tahtia, ja vauva vielä enemmän. Nykyään olen onnellinen, jos saan kävellä sen tunteroisen ulkona vaunujen ja koiran kanssa ja pääsen edes kaksi kertaa viikossa salille. 

9. Minulla on paljon ystäviä ympäri Suomen, mutta olen niin onneton nykyään pitämään yhteyttä heihin, edes niihin, jotka asuvat tässä lähellä. Tosiystävät kuitenkin säilyvät ja ymmärtävät, ettei aika enää riitä kaikkeen, ja kun nähdään, on kuin olisi nähty viimeksi eilen. Kaikille ystävilleni terveisiä siis; ja toivomus, että näemme taas joskus, ei välttämättä pian ;)10. Nyt menee jo vaikeaksi.... No, odottelen juuri tällä hetkellä soittoa vakuutusyhtiöltä. Kaikki kunnia vakuutusvirkailijoille, mutta musta vakuutusasiat on vain tosi tylsiä. Tärkeitä, mutta en vain jaksaisi paneutua niihin. Onneksi he hätyyttelevät ajattelemaan asiaa.

11. Olenkin siis ehkä aika suurpiirteinen ihminen, tietyissä asioissa. Mutta toisaalta mua ärsyttää suunnattomasti, jos hanan päällä on hammastahnaa. Eli toisissa asioissa siis aivan tyhmän tarkka. Tähän loppuun siis jotain huonoakin minusta ;)Sitten saamani kysymykset ja vastaukset niihin:

1. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?

Se oli sattumaa se. Olin tutustunut ystäväni pikkusiskon blogiin, ja vieraillut siis tällöin missään blogissa ikinä ensimmäistä kertaa. Jotenkin aloin siinä katsomaan, miten tällainen perustetaan, ja sitten olin jo perustanut oman blogin, keksinyt sille nimen ja tehnyt ensimmäisen jutunkin. Heh, se oli sitten todellakin vähän kuin vahinko, mutta onnellinen vahinko sellainen :)

2. Miten rentoudut?

Ulkoillen, salilla käyden sekä iltaisin kuppi teetä ja televisio.


3. Mitä haaveilet?

Olen todellinen haaveilija. En voi edes listata niitä kaikkia, sillä en edes muistaisi, mitä kaikkea. Kotiin, sisustukseen, tulevaan tekemiseeni liittyen on paljon haaveita. Haaveilen myös kesäkodista jossain maaseudun rauhassa.

4. Parasta kotona?

Perheeni tietenkin :)

5. Parasta vuonna 2012?

Meidän pienen prinsessan tulo tähän maailmaan; varmaan elämäni ihmeellisin hetki <3 font="font">6. Mitä odotat vuodelta 2013?

Yhteiseloa vauvan ja mieheni kanssa, sellaista vähän kiireettömämpää, etenkin kesällä, kun remontti on tältä erää toivon mukaan jo voitettu ja seuraavan kerran tartutaan vasaraan ja naulaan vasta vuoden 2014 kesällä (ullakon remontti).

7. Mitä muuttaisit?

Missähän muuttaisin, itsessäniköhän...? Tai elämässä...? Ehkä sen työuran osalta voisin muuttaa jotain.


8. Mitä ihannoit?

Ihmisiä, jotka pystyvät nauttimaan aidosti pienistä asioista elämässä. Ettei aina tarvi olla uutta ja hienoa, vaan se onni löytyy muusta kuin tavaroista. Onnen löytyminen hetkistä, naurusta, yhteisestä tekemisestä - vaikka kävelylenkistä joen rannalla vesisateessa. Siinäkin kun on se pieni sirpale tästä meille annetusta elämästä, joka on kallisarvoinen sirpale sekin.


9. Lempipaikkasi?

Kotona varmasti, mutta missä täällä...? Ehkä sängyssä :) Nukkuminen on niin hienoa, koska siitä seuraa energiaa ja hyvää mieltä!

10. Mitä ilman et pärjäisi?

Perhe.


11. Parasta sinussa?

No ohhoh, enpä tiedä. Sitä pitäisi kysyä muilta, mutta ehkä se, etten jää paikalleen ihmettelemään ja valittamaan, vaan teen. Tämä aiheuttaa osin myös minun huonon puolen; en välillä ymmärrä ihmisiä, jotka vain puhuvat ja valittavat, mutta eivät tee asian eteen mitään. Mutta yritän ymmärtää heitäkin - ja kannustaa tekoihin :)

P.S. Minussa on paljon muutakin hyvää - ja paljon myös muutakin pahaa ;)Tämä oli äärimmäisen pitkä haaste, joten en taida ahdistaa ketään tämän vääntämiseen, jos aika on tiukilla. Mutta seuraavia blogeja olen lueskellut ja voin suositella:

Hulamaja

Jos joku lukijoistani tai yllä mainituista blogeista haluaa tähän kuitenkin ryhtyä, tässä kysymykset, jotka liittyvät 11 asiaan, jotka kerroin alussa itsestäni:

1. Oletko pilkunviilaaja?
2. Missä ja miten asut?
3. Ketä perheeseesi kuuluu?
4. Mitä teet elääksesi?
5. Mikä sinusta tulee isona?
6. Minkälainen olet kotona?
7. Osaatko tehdä ruokaa? Jos osaat, mikä on parasta?
8. Harrastatko jotain muuta kuin kotoilua? 
9. Mitä ystävät merkitsevät sinulle? Mitä haluaisit sanoa heille juuri nyt?
10. Mitä mieltä olet vakuutuksista?
11. Oletko tarkka vai suurpiirteinen ihminen?

Nyt tää lopettaa ja hoh-hoijaa ihmettelee. Ei tullut soittoa vakuutusyhtiöltä, ja voi kun se nainen ymmärtäisi, kuinka paljon seinää olisin maalannut jo tänä aikana, kun olen odotellut hänen soittoaan. No, nyt en enää vastaa vaan menen maalaamaan seiniä. Ja hei, sainhan näin paljon tekstiä aikaan hänen soittoansa odotellessani, eli ei huono ei...

Ja kuvat tekstin lomassa ovat vain tekstin piristykseksi; ja heille, jotka ovat uusia lukijoita, pääsevät samalla vähän tutuksi tähän meidän huusholliin.

Nyt moikka, ja kivaa päivän jatkoa sinulle!


13 kommenttia:

 1. Kylläpä ehtii paljon tapahtua blogeissa, jos ei vähään aikaan ehdi piipahtamaan:) Oli siis kivaa luettavaa ja katseltavaa...kuten aina<3
  Halit sinne♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon manininnasta! Ihania vastauksia sinulta, opin sinusta paljon lisää.
  Hauskoja kysymyksiä, joihin keksisin vain ei niin hauskoja vastauksia, joten taidan jättää väliin :) Mutta hauskin kysymys on nro 10. Olen töissä vakuutusyhtiössä, ja lienee parasta, etten kovin kovaa kuuluta, mitä mieltä olen ;)))
  Tavoitteenani on puolentoista vuoden päästä tehdä jotain yhteiskunallisesti ja ympäristölle merkityksellistä työtä, jota myös rakastan. Saas nähdä keksinkö sen siihen mennessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi mikä sattuma ;D Kylläpä sain hyvät naurut...!

   mutta toivottavasti pääset tavoitteeseesi; helpottaa jo, kun on jokin suunta, johon tähdätä :)

   Poista
 3. Kivoja vastauksia :) Tällaiset on kivoja, mutta todella vaatii aikaa ja paneutumista.
  Samaa mieltä, elämän pienistä asioista pitää osata iloita ja kaiken ei tarvitse olla uutta ja kallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; kannatti näemmä käyttää vähän aikaan, kun sai näin kivaa palautettakin! :)

   Poista
 4. Näitä on ihana lukea!:) kirjoitan sullle säpöä vielä kunhan pääsen taas rauhassa koneelle!:)
  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 5. Kivan blogin löysin tunnustuksien kautta.. Jäin uudeksi lukijaksesi. Tulehan vastavierailulle blogiini villacaramelliin, kun kerkiät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Tytti, kun löysit! Minäkin löysin monta uutta blogia luettavaksi tunnustusten kautta :)

   Poista
 6. Tosiaan kivoja vastauksia, vaikka haaste on todella pitkä. Olisikohan ne kirjoitusvirheet tullut minulta ;-), mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Oi, kiitos, hoksasin nimeni tuossa listalla <3 :) mää juuri eilen ehdin vastailla parin haasteen kysymyksiin, mutta katsotaan josko ehtisin vielä jossakin välissä vastata myös noihin sinun keksimiisi kysymyksiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain; en lähtenyt ilmoittelemaan tästä enempää kenellekään listassa olleille. Ken maininnan löytää, iloitkoon siitä ja vastailee sitten haasteeseen, jos aikaa ja rahkeita riittää :)

   Poista