perjantai 31. joulukuuta 2010

Uusivuosi ja koruilla koreasti!

Kirpputorilta syksyllä löytämäni peili löysi viimein paikkansa, kun päätin kerätä kaikki koruni samaan paikkaan. Vanhat viinilaatikot saivat näin uuden tehtävän; toimivat ns. peilipöytänä, jonka päälle laitoin vanhan pöytäpeilin. Viinilaatikoissa säilytän suurempia korulaatikoita ja pienessä laatikossa sekä näkyvillä roikkumassa ovat ne käytetyimmät - ja kauneimmat. Vielä voisi haalia muutaman viinilaatikon pinoon, jolloin peili olisi seisomakorkeudella ja näin hiukan kätevämpi kuin näin. Mutta hyvä näinkin!


Vanha pöytäpeili löysi paikkansa muutaman viinilaatikon päältä makuuhuoneesta. Tyyli sopii hyvin taustalla olevaan tiiliseinään ja tapettiin - ja musta väri sitoo kivasti viinilaatikot, tapetit, kukkapurkin ja jalkalampun toisiinsa. Jalkalamppukin on muuten löytö kirpputorilta; modernimpaa tekoa, mutta sopii hyvin yläkerran tunnelmaan. Unelmissa on saada tälle paikalle vielä joskus kunnon meikkauspöytä, mutta sitä oikeaa ei ole vielä tullut vastaan. Sitä odotellessa tämä kokonaisuus saa siis ajaa meikkauspöydän virkaa.

Kiitos lukijoilleni positiivisesta palautteesta; innostaa jatkamaan kirjoittelua myös ensi vuonna. Ja jos olet aktiivinen Facebookin käyttäjä, liity Hiljamaarian tykkääjäksi, jolloin saat päivityksistä linkit aina Facebookin sivuillesi. Tässä linkki Hiljamaarian sisustuskirjan Facebook-sivulle. 

Nyt koruilla koreaksi uuden vuoden juhlintaan;
Riemukasta uuden vuoden tuoksintaa kaikille!

P.S. Korujen säilytyksestä oli juttu myös aiemmin syksyllä; vinkkejä korujen säilytykseen ja esille laittoon. Siellä myös muutama vielä myytävänä oleva löytö. Tässä linkki juttuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti