torstai 16. joulukuuta 2010

Kauniisti juoden...

Näin joulun alla teille idea lahjaostoksille tietenkin ekologisuus ja kauneus silmällä pitäen. Lahja sopii monenlaiselle lahjan saajalle; SIGG:n juomapullo. Vanhoista muovipulloistahan voi liueta myrkkyjä, jotka juoman mukana kulkeutuvat elimistöön. Tällaisesta pullosta niitä ei kuitenkaan liukene. Ja pysyy juomakin kylmänä. Lisäksi pullot ovat mahdottoman paljon kauniimman näköisiä kuin vanhat vesi-tai limsapullot - ja kestävät kauan.


Sveitsiläinen SIGG:n juomapullo on kaunis ja käytännöllinen lahjaidea. Kuoseja on monenlaisia, mutta minuun kolahti parhaiten tämä malli. Pulloja myy mm. Ruohonjuuri ja hinta pyörii 20-30 euron välillä kaupasta riippuen.

Kuvassa näkyy hyvin myös kauan kestänyt "viikonloppukukkani", kaisloista keräämäni kimppu, joka ei ole mennyt miksikään siitä, kun toin sen sisälle muutama kuukausi sitten illanistujaisia piristämään. Mikset siis joskus kylään lähtiessäsi pysähtyisi tien varrelle keräämään erilaisen tuliaisen mukaasi? Tämä kaislakimppukin yhdessä kivan kukkamaljakon tai kauniin rusetin kanssa ilahduttaisi varmasti ystävääsi! Nyt lumihangen alta toki vähän vaikeampi toteuttaa... - mutta keväällä taas!

Viikko enää jouluun, ja itselläkin vielä muutama lahja ostamatta. Toivottavasti teillä tilanne on paremmin hallinnassa.

Ja kiitos paljon kommenteistanne sivuillani. Piristävät kovasti mieltä, ja puristavat minut näin kiireessäkin rustata teille aina jotain uutta. Nyt minulla on tekeillä juttu aivan ihanasta kodista; oli niin ihana, ettei juttu synny aivan hetkessä, sillä kuvia sekä ideoita on paljon. Toivottavasti saan julkaistua sen teille kuitenkin jo viikonloppuna.

Jaksamisia teille arkeen ja jouluvalmisteluihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti