tiistai 17. elokuuta 2010

Koruista kaunistusta

Korut ovat kauniita. Mikset siis toisi niitä esille myös sisustuksessa? Ainakin niitä, jotka ovat näyttäviä!

Pienet ja vaikeasti esille laitettavat korut, kuten korvakorut on hyvä piilottaa, mutta kuitenkin niin, että ne ovat nopeasti löydettävissä ja käden ulottuvilla.

Siivosin koruni ja hiuspinnini eilen järjestykseen; samalla keksien uusia korujen säilytyspaikkoja ja esillelaittoa. Piristävää ja halpaa huvia!


Vanulaput löysivät paikan myös vanhasta kukkamaljakosta. Kukkamaljakot ovat siis todella oivallisia säilytyspaikkoja. Lasisiin voit laittaa sellaisia, jotka haluat näkyvän ja värillisillä voit piilottaa asioita tai tuoda sisustukseen uutta väriä.

Yllä olevassa kuvassa harja ja kammat ovat nopeasti käden ulottuvilla; vanhassa kukkamaljakossa. Helmet puolestaan koristavat vanhaa kahvipakettia, jossa säilytän helmien lisäksi rasva- ym. tuubeja, piilossa silmiltä. Kukkamaljakko 7 euroa + mahdolliset postituskulut. Kahvipurkki 7 euroa + mahdolliset postituskulut.

Pinnit ja pompulat hyvässä järjestyksessä Iittalan Aino-laseissa. Jos siis keittiön kaapeissa on ylimääräisiä laseja tai kuppeja, jotka sopivat sisustukseesi, mikset toisi niitä esille? Hylly on muuten vanha maustehylly, joka on venelakalla käsitelty pesuhuoneen oloihin kestäväksi. Tässä siis esimerkki, miten voit käyttää keittiössä tarpeettomiksi jääneitä esineitä ja kalusteita muussa tarkoituksessa, jopa laittamalla ne esille! 
Ugandalaiset paperihelmet esillä lasisessa kukkamaljakossa. Kukkamaljakko 5 euroa + mahdolliset postituskulut.

Korvakorut piilossa ihastuttavassa avainkaapissa, jossa on päällä peilikin auttamassa "pukeutumaan". 

Myös toinen avainkaappi toimii korukaappina.

 
Kauneimmat korut kannattaa todella tuoda esille! Tässä esimerkki, jossa korut ovat esillä vanhalla, aivan mahtavasti patinoituneella, tarjoilulautasella. Tämä voi olla hyvin vaikka olohuoneen pöydällä - kaikkien nähtävillä. Tarjoilulautanen 9 euroa + mahdolliset postituskulut.

Päätin siis siivouspuuskassani, että tavara saa nyt lähteä vaihtoon ja uutta tulla taas tilalle. Jos siis kiinnostuit jostain esineestä, ota toki yhteyttä!


Ja nyt koruja katselemaan; löytyisikö sieltä jotain ihanaa vaikka peilin reunalle roikkumaan?

3 kommenttia:

  1. Mahtaako tämä kaappi olla vielä myytävänä?

    VastaaPoista
  2. Myin jomman kumman kaapin, mutten ole varma vielä kumman. Kumpaa sinä olisit halunnut? Selviää varmasti tämän päivän aikana, kumpi on vielä saatavilla.

    VastaaPoista
  3. Sydänkuvioinen kaappi on nyt siis myyty, mutta peilillinen kaappi on vielä myytävänä. Jos se kiinnostaa, ota yhteyttä!

    VastaaPoista