tiistai 7. joulukuuta 2010

Afrikkalaisia enkeleitä ikkunoille

Kävimme viikonloppuna Turun Vanhalla Suurtorilla joulumarkkinoilla. Tunnelma oli mahtava; lunta maassa, pikkupakkanen, jouluesitelmiä taustalla sekä ihmisiä ympärillä. Ja mikä parasta: markkinoilla oli todella vain käsitöitä ja joulun teemaan sopivaa syötävää sekä juotavaa myytävänä: villasukkia ja -myssyjä, joulukoristeita, kransseja, kynttilöitä...

Itsellä jäi haaviin aivan ihanat Keniassa valmistetut jouluenkelit, jotka riipustin tuvan ikkunoille. Näitä enkeleitä myi joulumarkkinoillä Mangomaa, jonka tuotteita voi tilata myös netistä.


Keniassa valmistetut jouluenkelit koristavat nyt tupani ikkunaa. Kerrassaan kaunista käsityötä! Kipin kopin nettiin tai Turun Suurtorin joulumarkkinoille, jos kiinnostuit enkeleistä!

Joulun kiireet ovat yllättäneet, ja olen ehtinyt ottaa vain kuvia kaikista ihanista jouluvalmisteluista ja juhlatunnelmista. Toivottavasti ehdin tällä viikolla jakaa kuvat ja ajatukset myös teidän kanssanne. Nyt ulos lumiseen säähän lenkkeilemään kera hyvän ystävän seuran. Reipasta joulun valmistelua teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti