lauantai 8. tammikuuta 2011

Marilyn ja lauantaitanssit

Tein joululomalla taas hienoja ja käytännöllisiä löytöjä kirpputorilta; mm. uuden kahvan oveen sekä oveen hienon julisteen, jossa Marilyn heiluttaa hameen helmaansa ja nauraa silmät sirillään - ja kuvastaa oivallisesti myös asunnon omistajaansakin - ainakin ilmeen ja reisien paksuuden osalta...

Pienillä asioilla sain eteiseen enemmän ilmettä ja persoonallisuutta. Tykkään vanhoista kuvista, ja Marilyn on kaikessa olomuodossaan kuvauksellinen ja sopii kotiini oivallisesti. Vinkki siis teillekin; julisteilla saa nopeasti ja helposti muutettua ilmettä kotiin - tai vaikkapa muuten tylsältä tuntuvaan eteiseen.

Tämä eteisen ovi ei ole periaatteessa minun. Jos olisi, olisin jo vaihtanut sen siistimpään. Mutta pienellä vaivalla sain sen kauniimmaksi ja siistimmäksi. Juliste peittää nyt alleen monta elämisen jälkeä ja värillään "syö" muutkin elämisen jäljet näkymättömiin, kun katse kiinnittyy kuvaan. Löysin oveen myös uuden kahvan kirpputorilta. Julisteen edessä Indiskasta ostettu kaunis rautainen (ja painava) hattuteline vieraiden takeille.

Tässä juliste vielä suurempana. Eikö ole mukaansa tempaava? Oi kun olisi kesä ja tarkenisi näin heilutella hameen helmoja helteessä! Näitä ja muitakin nostalgisia julisteita voi tilata netistä tai ostaa esimerkiksi Turun Länsikeskuksen Kirppis-Centeristä, josta itse löysin julisteen. 

Löysin oveen kauniimman ovenkahvan viidellä eurolla kirpputorilta. Vielä pitäisi keksiä jokin tarra tai muu keino piilottaa nuo reiät ovesta - vaikka jo näin maalikerroksen ja uuden kahvan myötä on siistimpi kuin ennen... 

Marilynin vallattoman kuvan myötä toivotan teille hauskaa viikonloppua - ja kenties Marilynin tavoin tänään tanssilattialle hameen helmaa pyöräyttämään?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti