torstai 14. lokakuuta 2010

Tuliaisia keittiöön

Pääsin viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa kiertelemään Porvoon vanhaa kaupunkia. Kävimme useassa pikkuputiikissa ja harhailimme pienillä kujilla. Valitettavasti kamera jäi matkasta, joten en päässyt ikuistamaan kauniita syyspäivän hetkiä ja jakamaan niitä teidän kanssa.

Yksi ikuistettu asia jäi kuitenkin haaviin: kuva tuliaisista, jotka ostin - itselleni. 

Sain aikoinaan tupaantuliaislahjaksi Victorinoxin punaisen tomaattiveitsen sekä tertullisen tomaatteja. Olin aluksi vähän ihmeissäni, kunnes ymmärsin veitsen laadun: veitsi on palvellut minua jo kuusi vuotta, eikä tylsistymisestä ole merkkiäkään. Ja veitsi todella toimii tomaattien kanssa erinomaisesti! Aivan mahtava lahjaidea siis myös teille näin joulun alla - tai vaikkapa juuri tupaantuliaislahjaksi. 

Onnistuin hajottamaan aikoinaan opiskelujen alkutaipaleella ostamani juuresveitsen muutama viikko sitten. Porvoosta löysin sitten sattumalta veitsihyllyn ja sieltä löysin hyvän tuliaisen itselleni: victorinoxin kaksi juuresveitseä sekä tomaattiveitsi. Paketti maksoi toki yli 10 euroa, eli veitset olivat keskivertoa kalliimmat, mutta laadusta kannattaa maksaa. Toisesta kaupasta löysin kauniita servettejä halvalla, ja näin ollen sain alle 15 eurolla itselleni kauniit ja käytännölliset Porvoon tuliaiset!

Sisustusihmiselle Porvoo on todella hieno ostospaikka; vanhaa jäljitteleviä ja romanttisvaikutteisia sisustustarvikkeita löytyy pilvin pimein. Lisäksi kaupungissa on useita käsityö- ja antiikkiliikkeitä. Jos siis haluat persoonallisia joululahjoja, löydät niitä ainakin Porvoon pikkuputiikeista!

Kun haluat antaa kestävän ja käytännöllisen lahjan, tässä yksi
mahdollisuus. Victorinoxin veitsiä löytyy myös punaisena. Veitsiä
myy mm. Sokos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti