keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Kultaa ja hunajaa

Arki-illat ovat olleet viime päivät yhtä juoksua, vaikka en minä tätä suunnitellut. Ja kukapa suunnittelisi? On taito katkaista hullunmylly ainakin muutamaksi tunniksi ennen nukkumaan menoa ja rauhoittaa yö unelle. Sain eilen messujen arvonnasta voittamani palkinnon, mistä sain uuden keinon tähän haasteeseen.

Tulin palkintokassin kanssa myöhään eilen illalla kotiin, ja nostin purkit ulos kassista. Liekö kohtalo; tuubit olivat kullan sävyisiä ja istuivat kuin nakutettu kylpyhuoneeseeni. Ihastelin ja mietin: huomenna kylven ja nautin näistä. Ja niin tein; vaikka koti oli edelleen siivoamatta ja bataattikeitto keittämättä. Mutta myönsin rajallisuuteni: olin sentään jo komeroremontin loppusuoralla ja käynyt vanhan ystäväni kanssa pitkän kävelylenkin.

Voin suositella: tuoksu oli aivan mahtava ja tuntui niin hyvälle, kun hunajaiset suihku- sekä kuorintavoiteet veivät lian pois iholta. Nyt pesun, kuorinnan ja voiteiden jälkeen olo on kuin uudesti syntyneellä.

Olen siis nyt myös Oriflamen myyntikonsultti. Kaikella tarkoituksensa; myös tällä ihanalla palkinnolla, jonka ansiosta olen nyt erittäin rentoutunut, erittäin väsynyt, mutta myös myyntikonsultti - ja erittäin innostunut siitä! Elämään on mukava saada aina välillä uusia piristysruiskeita, ja tämä oli juuri sitä.


Paketista löytyivät Milk & Honey Gold -sarjan suihku- ja kuorintageeli sekä vartalovoide. Aivan ihastuttavat purkit, jotka saivat kunniapaikan kylpyhuoneessani!

Hunajaiselta tuoksuva nainen kuittaa, ja siirtyy iltapalan laittoon. Ja tekee aamun etänä saadakseen bataattikeiton keitettyä lounaaksi. Ja siivoaa, kun ehtii. Nyt on aika rauhoittua.

Rentouttavia hetkiä myös teille, ja nauttikaa - etenkin niistä pienistä hetkistä arjen keskellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti