lauantai 16. lokakuuta 2010

Tehonainen teki tehosekoittimella tehojuomaa

Tänään sen tein: ostin sähkölaitteen ihan itse. En kysynyt myyjää avuksi. Menin vain hyllylle, kannoin laitteen kassalle ja maksoin sen myyjälle. Ainoastaan kahdelta naispuoliseltä ystävältä kysyin ennen ostotapahtumaa, olisikohan laite hyvä. Olen ylpeä itsestäni ja palkinnoksi urheudestani tein itselleni pirtelön; terveellisen, mutta oikein maukkaan!

Nettivertailun ja eteen tulleen tarjouksen kautta päädyin siis ostamaan OBH Nordican tehosekoittimen, 500 wattisen ja rosterisen. Sopii näin myös aiempaan keittiövarustukseen ja mahdollistaa mm. jääpalojen ja pähkinöiden jauhamisen palasiksi. Ainoa huono puoli on, ettei osia voi pestä tiskikoneessa. Eikä laitteesta kuuluva metelikään ollut näköjään korvia särkevä... Hyvä ostos siis!

Pikkujoulut ovat tulossa, ja minun pitää nyt viimein ostaa itselleni parempi musiikkilaite kuin tämän hetkinen, äänensä välillä kadottava retroradio. Näin ovat tulevat vieraat sanoneet. Siihen en kyllä kykene yksin, mutta onneksi juhlimaan tuleva väki on niin huolissaan musiikkipuolesta, että he ovat lupautuneet lähtemään kanssani ostoksille.

Kaikkeen ei tämäkään tehonainen kykene - tai ehkä se kuitenkin johtuu kiinnostuksen puutteesta. On niin paljon kivempaa ostaa esimerkiksi kukkia ja uusia kalusteita kotiin kuin sähkölaitteita... Mutta juhlaväki voi lopettaa murehtimisen: 10 vuoden odotuksen jälkeen minä ostan ne musiikkilaitteet - kunhan vain ovat kauniit ja sopivat sisustukseen...

Jos sinulla on siis vinkkejä tällaisista, mahdollisimman huomaamattomista, pieneen tilaan sopivista ja kauniista laitteista, otan näitä vastaan!


Uutuuttaan kiiltävä OBH Nordican tehosekoitin (type 7747) lastattuna tehojuomani aineksilla: banaani, maustamatonta jugurttia, pähkinöitä, nektariinimehua ja muutama pala tummaa suklaata.

Tupaantuliaislahjaksi aikoinaa saamani Marimekon muovinen lasi täynnä herkkujuomaa. Toisen tuvan tupaantuliaislahja; drinkkitikku, sopii kuin nakutettu marimekon lasin kanssa. Kiitos ystävilleni näistä lahjoista; ovat olleet paljon käytössä ja muistutatte aina itsestänne näitä käyttäessäni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti