tiistai 20. marraskuuta 2012

Arvonta; palkintona kauniit adventtinumerot!


 
EDIT: Arvonta päättynyt ja onnellinen voittaja löytynyt!

Arvonta teille lukijani!
 
Tilastoista huomaan, että teitä lukijoita käy täällä päivittäin varsin paljon, mutta valitettavan harva jättää jälkiänsä. Olisi kiva kuulla sinusta, mistä tykkäät blogissani ja kenties mistä et.
 
Siksi päätinkin järjestää arvonnan, jossa lukijoitteni kesken arvotaan nämä kuvassa näkyvät, adventtikynttilöihin kiinnitettävät numerot. Ovat vallan ihanat, ja itse ihastuin niihin ja ostin siis ensin itselleni. Sitten hoksasin, että nämähän olisi oiva arvontalahja; mahtuvat kivasti kirjeeseen ja tulevat näin äkkiä kotiin postilaatikkoon! Tänään kävin siis ostamassa toiset, kenties sinulle?!
 
Näin ollen, jos haluat osallistua arvontaan, sinun tulisi kirjautua lukijakseni joko oikealla puolella olevan linkin kautta tai facebookissa sekä jättää kommentti alla olevaan kenttään siitä, mistä tykkäät blogissani ja mistä kenties et tykkää! Lisäksi jos linkität arvonnan omaan blogiisi, saat kaksi arpaa, ja lisäät näin mahkuja voittoosi!
 
Nyt siis toivon paljon kommentteja ja tunnistautumistasi lukijakseni. Arvonta päättyy jo viikon päästä tiistaina 28.11. klo 24 ja heti keskiviikkona 29.11. aamusta suoritan arvonnan. Tämän jälkeen toivon, että saan sinut mahdollisimman nopeasti kiinni, jotta saan palkinnon postiin niin, että se on sinulla perjantaina kotona ja käytettävissä ensimmäisenä adventtina!
 
Onnea arvontaan!
 
P.S. Jos kokemukset tästä arvonnasta ovat kivat, ostin kauppareissulla myös toisen arvottavan jutun, mutta koska aika on rajallinen ja ensimmäinen adventti jo niin lähellä, jätän toisen arvottavan hieman myöhemmäksi - ehtii sitten ehkä useampi osallistua siihen!
 

 


 

33 kommenttia:

  1. Kiva palkinto :)
    Linkitetty blogiin.
    Kahdellaarvalla mukana
    -Erica-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Erica, kun osallistut ja kiitos samalla kaikista kivoista kommenteista, joita olet jättänyt blogiini!

      Poista
  2. vautsi..uutena lukijana mukana arvonnassa. Linkitin myös omaan blogiini eli 2 arpaako?? selailin tuossa pidemmän aikaa blogiasi ennen kuin liityin lukijaksi ja minusta blogissasi on ihanaa nuo kirppiskalenteri luukut. Todella mahtavia kattauksia olet myös tehnyt. Negatiivista palautetta en oikeen osaa antaa näin elämän makuisesta blogista. Mukavaa joulun odotusta!!!

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos Mehtäemäntä, ja tervetuloa lukijaksi! Nimimerkkisi on niin erinomainen, että minun pitää käydä tsekkaamassa blogistasi, minkälainen nainen siellä taustalla vaikuttaa :) Ja kaksi arpaa sait; onnea arvontaan ja mukavaa joulun odotusta myös sinulle!

    VastaaPoista
  4. Aika symppikset, nämäkin mää voisin voittaa arvonnasta niin siinähän ne joulukoristeet sit oiski. Kaija w

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla:) Täytyypä tutustua paremmin tähän blogiin!
    Ihanaista viikonloppua sinulle♥
    (...piti poistaa tuo edellinen kommentti, kun tuli noita kirjoitusvirheitä vähän liikaa...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi! Viime aikoina mennyt aika tuohon kirppiskalenteriin, kun menin lupaamaan jokaiselle päivälle jonkun myytävän jutun marraskuussa - mutta jospa saisin näitä sisustusjuttujakin pian taas kirjoiteltua. Kävin blogissasi, ja tulen varmasti piipahtamaan siellä toistekin; vanhojen talojen sisustus ja remontointi kiinnostavat minua aina!!

      Poista
  7. Minäkin huikkaan itseni mukaan yhdellä arvalla hienojen adventtilukujen arvontaan. Olen ollut satunnainen lukijasi jo ennestäänkin, nyt tuli `virallistettua` asia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla sinusta ja saada asia näin virallistettua ;)

      Poista
  8. Hienoja Portsa-kuvia tuolla uudemmassa postauksessa. Portsa on kyllä ihan ehdottomasti Turun helmi.
    Kivoja myös nuo adventtikynttilöiden numerot. Olen mieluusti mukana niiden arvonnassa. Olen niitä hiljaisia lukijoitasi, enpä ole tainnut koskaan ennen kommentoida mitään. Lupaan yrittää parantaa tapojani..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että hiljaiset lukijatkin yrittävät tehdä enemmän ääntä itsestään ;) Portsa on kyllä aivan ihana paikka; oletkohan täältä päin vai vain vieraillut joskus näillä kulmilla...?

      Poista
  9. Uutena lukijana kahdella arvalla mukana. Nua kirppisluukut on mainio keksintö! Suorinkin tästä tutustumaan niihin tarkemmin ja sen jälkeen säilytysjuttuihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovasti tervetuloa, ja toivottavasti löydät jotain kivaa; ideoita tai ostettavaa :)

      Poista
  10. Uutena (blogittomana) lukijana olen mielelläni arvonnassa mukana yhden arpalipukkeen voimin. Kivat nuo adventtinumerot, koristaisivat mukavasti arkisemmankin näköisen kynttilän..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa! Numerot ovat todella kauniit ja tosiaan näillä saa helposti kynttilöihin eloa :)

      Poista
  11. Kivoja ideoita on sinulla täällä blogissa, ihana palkinto sitä tavoittelen yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  12. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi :) sekä onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  13. Apua ! Taas oon missannu tosikivan kisan ja vielä blokinki!!
    Mukana kahdella seuraamassa ideoita ja höpinöitä!! Omassanikin arvonta meneillään :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Ihania blogeja olen minäkin löytänyt tämän arvonnan ja teidän myötä :) Pitää yrittää muistaa käydä sinun blogiin tutustumassa ja arvontaan osallistumassa; netti niin hidas, että kun seuraavan kerran toimii, olen ajatuksissa jo aivan muissa toimissa ;)

      Poista
  14. Vasta hetki sitten löysin tänne. Ihania ideoita ja paljon muutakin...
    Yhdellä arvalla mukana Merkkari

    VastaaPoista
  15. Nämä adventtinumerot kynttilöihin on juuri sellaista joulutavaraa, josta on täydet ainekset tulla oikea joulukoristelun perinneaarre. Sellainen joka kaivetaan joka adventti varastosta esille tärkeänä osana omaa joulua. Sellaisia joulukoristeita ja -esineitähän on varmaan vähän joka perheessä. Ihana arvonta siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät! Ja tervetuloa lukijaksi!

      Poista
  16. Löysin myös täne vasta tänään,ja olen selaillut blogiasi.Tämä blogi on näin ihan hyvä.EN PÄÄSSYT kirjautumaan jäseneksi,en tiedä syytä,mutta menen faceen,ja yritän myöhemmin paremmalla onnella.
    Kai silti olen yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, löysin sut lukijoista, joten ei hätää! Tervetuloa lukijaksi ja ónnea arvontaan :)

      Poista
    2. Kaunis kiitos!

      Poista
  17. Uusi tuttavuus mulle tää blogi, mut hyvältä näyttää :)
    Mukaan arvontaan... Päivämäärien perusteella pääsen, mut viikonpäivien perusteella en, joten miten on, kummatko pitää paikkansa ;)

    VastaaPoista
  18. Hei täältä Joulupukin kaupungista ja Joululun odotusta sinulle ja lukijoillesi. Blogisi on innostava. Lukenut olen, nyt sitten virallinen "seurakuntalaisesi". Adenttinumerot, ihania. Täällä ei sellaista puotia löydy, jossa tuollaisia myytäisiin, joten onneani peukutan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla sinusta; pistän vielä nimesi lappuun, ja laitan arvonnan pystyyn :)

      Poista
  19. Hei!
    Yhdellä arvalla lukijana mukaan :)
    Olen sanonut enemminkin, että on kiva kun näitä uusia blogeja löytää noitten arvontalinkkien kautta.Moni kiva blogi jäisi muuten löytymättä!
    Ihana kynttilänjalka kokoelma sulla :) Keräilen itse vanhoja messinkisiä ja metallisia kynttilänjalkoja.
    Kivalta sun blogi vaikuttaa :)
    t. Eija

    VastaaPoista