tiistai 13. marraskuuta 2012

Tapahtui viikonloppuna yläkerrassa...

Perjantaina yläkerrasta lähti sohva, lauantaina jääkaappipakastin, sunnuntaina ruokailupöytä ja tuolit.
 
Perjantaina jäljelle jääneet kalusteet lähtivät liikkeelle ja jatkoivat liikettään maanantaihin asti; makuuhuone siirtyi, pienokaisen huone siirtyi ja syntyi uusi huone, pukeutumishuone - minulle, hih, ja ihan vain ulkovaatteille!
 
Sunnuntaina yläkertaan tuli penkki, jolle ei ole tuntunut löytyvän paikkaa uudesta kodista; ei sisältä eikä ulkoa, mutta jospa se nyt sen löysi. Maanantaina yläkertaan kannettiin matto kirjastosta.
 
 Ja tälle täällä nyt näyttää; avaralle? Valoisalle? Viihtyisälle? Kyllä, kaikkea sitä, jos minulta kysytään - ja etenkin jos verrataan syyskuun tilanteeseen, jolloin olin pamahtamispisteessä niin remontin etenemisen, yläkerran romun määrän kuin vatsankin suhteen! Katso kuvat yläkerrasta syyskuussa tästä.
 

Mitä tästä opimme? Kun tavaraa on liikaa, sitä on tosiaan liikaa, eikä mikään näytä hyvälle, vaikka kuinka siivoaisi?! Vai mitä tuumaat?
 
Minä olen joka tapauksessa nyt tyytyväinen, ja nautin pukeutumishuoneesta aina siihen asti kunnes pikkuprinsessa haluaa takaisin "omaan" huoneeseensa!
 
 
Vielä löytyy kehittämistä yläkerrassakin; suurin on tietenkin edessä muutaman vuoden päästä, kun toivottavasti päästään remontoimaan yläkerta, nostamaan kattoa, laajentamaan vessa pesuhuoneeksi, jne. Mutta nyt silmiin pistää seuraavassa kuvassa näkyvä nurkka. Hella on jo myyty, mutta odottaa poiskantoa, mutta mitä sen jälkeen tehdään? Se on vielä mietintäasteella, sillä nurkka on kuitenkin todella hyvä vauvan hoitopöytänä; on säilytystilaa, juoksevaa vettä ja tasoa. Mutta on se vaan aika tylsän näköinen mun silmiin...
 
 
 Mutta hyvä, kun tekemistä riittää. Me aletaan nyt valmistautua kaupunkireissulle; lähdetään prinsessan kanssa ristiäistilpihöörää etsimään; sunnuntaina hän saa jo nimen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti