maanantai 26. marraskuuta 2012

Prinsessojen toiletti...?

Keskikerroksen vessa alkaa olla käyttövalmis, ja viimein ehdin päivittää tilanteen tännekin. Vielä puuttuu listoja, lattialle mattoa, uudet pyyhkeet, seinävalaisin, peili ja pieniä somisteita - mutta suhteellisen valmiille tämä jo näinkin näyttää, ja saa jo näkemystä, minkälainen tästä tulee.

Tavoitteena oli saada tänne sellaista hempeää vanhan ajan tunnelmaa; tunnelmaa kuin istuisi prinsessojen toiletissa ;) Mitä tykkäät? Onnistuttiinko?
 
Ruokailupöydän yllä ennen ollut valaisin (Bollen-malli?) löysi paikkansa täältä.
Hana mallia Rosa bidé kromisena; hanaa saa siis myös antiikkimessinkisenä. Hanoja löydät esim. Bauhausin mallistosta. Allas ostettin Starkista.
Vessanpönttö on Idon Seven-mallia ja lipasto löydettin Kasvihuoneilmiöstä.
Pyyhekoukut löytyivät Loviisan aitasta ja pyyhkeet ovat Ikeasta. Pyyhkeisiin haluan lisäväriä ja vähän hienostuneemmat, mutta vielä ei ole löytynyt niitä oikeita.
Vessakotelosta saatiin ihana ikkunalauta, joka odottaa vielä jotain ihanaa kukkasta sekä ähän väriä. Tällä hetkellä väriä tuo vanha lyhty, josta on tehty valaisin; "sukukalleuksia", jonka mieheni sai enoltaan.
 
Muut materiaalit olenkin tainnut selvittää pääosin jo aiemmissa postauksissa (Tunnisteesta Vessa löydät nämä tiedot). Panelien päällä ja oven karmeissa olevat listat ostettiin Nakolinnasta puuvalmiina ja maalattiin sitten kalustemaalilla valkeiksi. 
 
Vielä on siis nakutettavaa, maalattavaa ja ostettavaa, mutta hyvinkin voiton puolella ollaan!
 
Ja tähän vielä loppuun muistutus kahdesta arvonnasta, joista toinen, adventtinumeroiden osalta päättyy huomenna klo 24! Osallistuhan, jos ovat sinun tyyliäsi; voiton mahdollisuudet hyyy-vin paljon suuremmat kuin esim. lotossa ;)
 

7 kommenttia:

 1. ihan ihan ihana..varmaasn nukkusinki tuolla kukkatapetin alla :) ja vielä ikkuna (kateus) :/ meillä ei ole kuin tuuletushormi......hölömmöö!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hyvä, että sentään tuulettuu hormin kautta ;) Tämä vessa on aikoinaan rakennettu portaikon kohdalle, jossa onneksi oli tämä iso ikkuna; harvoin näin isoa ikkunaa vessassa on - ja on se kyllä kiva; tuo luonnonvaloa tähänkin pikkusoppeen!

   Poista
 2. Voi että miten upea!!! Ihastuttava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; ja vielä kun saan sinne vähän pehmeyttä ja väriä lisää, tulee siitä kyllä niin mahitsu!

   Poista
  2. Joo ja asiakkaita jonoksi asti :)

   Poista
 3. Heipsus ja kyllä on kaunista, joka puolella teillä! Lämpimät onnittelut myös tyttösen johdosta, voin aistia vauvan tuoksun tänne asti, haikea huokaus.. :) Ja kiitos myös terveisistäsi,jotka jossain kohtia luin (..kiireellä ja vastaaminen jäi, niin kuin monesti..). Kyllä vaan, yhä edelleen Portsan pikku-kotini rakas ja tärkeä, poikkeehan kurkkaamaan joku kerta! Kiva blogi sulla, oma vielä "työn alla" vai jääneekö jahkailuksi vain, tiiä sitte. Ihanaista joulunalusaikaa teille, terkuin Anne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla susta Anne! Haikeana aina katson vanhoja ikkunoita, näkyykö siellä valoja. Viime jouluna katsoin, että olit laittanut jouluvalot juuri siihen pikkuikkunaan, johon itsekin suunnittelin laittavani jouluvalot, mutta suunnitelmaksi jäi. Pitää kyllä tulla joskus poikkeamaan siellä; jos näet tämän, pistä mulla marihilja(at)gmail.com-osoitteeseen viestiä, sillä hävitin numerosi luovuttaessani työkännykän. Ihanaa joulunalusaikaa myös sinulle!

   Poista