perjantai 9. marraskuuta 2012

Teepussit ja sikarilaatikko

 
Hävyttömän kauan kesti tämän kirpparilta löytämäni sikarilaatikon löytää paikkansa, mutta viimein löysi - ja ratkaisi samalla pitkään muhinneen ongeman.
 
Nimittäin teenjuojavieraat ovat aiheuttaneet tälle emännälle päänsärkyä. Kun haluaisi tarjota eri laatuja, joita on kaapit pullollaan, mutta joka kerta pitänyt joko huudella, mitä teetä kukin juo tai nostaa niitä erikseen jollekin kipolle esille. Vähällä olen ollut jo ostaa sellaisen valmiin ratkaisun, teelaatikon, joita sisustusliikkeet ja marketit tarjoavat. Mutta niin tylsää sellaiseen sortua, ja ostaa nyt vielä uutena...
 
Mutta tänään sen siis keksin! Kivan erilainen, mutta silti yhtä toimiva kuin markettienkin versiot. Toki tällä teen juojalla olisi vielä kaapeissa lisää teepusseja, mutta laitoin tähän ne kysytyimmät.
 
Tämän jutun kunniaksi voisinkin laittaa huomenna kirppiskalenteriin myyntiin erittäin ison ja kivan jouluisen teekupin! Itse juon teen aina suuresta kupista; jäähtyy suht nopeasti, jolloin voi juoda ja taas santsata lisää. Ja iltapalan teehetket ovat niitä parhaimpia. Viime aikoina niitä on toki ollut vähemmän, mutta miehen ansiosta riittävästi.
 
Rentouttavia hetkiä sinulle iltaan - joko teen kanssa tai ilman!
 
 
P.S. Kaikki kodinkoneet yhdessä  nurkassa, koska tässä ainoat pistokkeet, jotka vielä toimivat. Epäonni työmiesten kanssa on jatkunut, sillä sähkömies oli saanut sydänkohtauksen. Toivotaan, että selvisi säikähdyksellä; me kyllä pärjätään hyvin jo näilläkin.

1 kommentti:

  1. Hyvä idea tuo sikarilaatikko-teelaatikko :)
    Mukavaa ja leppoisaa perjantai iltaa.
    Halauksin Erica

    VastaaPoista