torstai 29. marraskuuta 2012

Kirppiskalenteri, 29. luukku

 
 
Tänään lumisen aamun torstaina laitan kuvassa näkyvän roikkuvan sydänkynttelikön myyntiin, 1 €.
 
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä marihilja(at)gmail.com.

Tuo yllä oleva pyöreä härpäke on niin erikoinen, että se pitäisi kyllä saada johonkin täällä uudessakin kodissa roikkumaan; tämä kuva on siis entisestä kodistani kaksi vuotta takaperin.

Ihanaa, että teitä lukijoita on ilmaantunut niin paljon, uusia ja vanhoja. Ilolla olen käynyt teidän profiileja läpi, josko sieltä löytyisi jotain, joka kertoisi teistä ihmisenä jotain; seuraamanne blogit ainakin monesti kertovat, että sisustuksesta ollaan kiinnostuneita ;) Ja uusia blogejakin tullut tämän kautta esille; aika on ollut vain niin rajallinen menneinä päivinä, että olen jo jäljessä niiden suhteen, mutta täältä tullaan!

Meillä tämä aamu kajasti varsin lumisena, ja illaksi on luvattu vielä lisää. Ihanaa, kun tulee valoisampaa - ja jouluisampaa. Toivottavasti sinullakin on siellä lunta - tai ainakin toive, että lumi tulee lähipäivinä! 

2 kommenttia:

  1. Meillä lunta oli tullut yöllä nimeksi. sellasta pakkas vitiä ihan hitusen. voi kumpa olisi jo perjantai ja pyryttäisi kunnolla. en malta odottaa, että tämä ankeus väistyisi pimeyden tieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumi tosiaan teki terää; ja toivottavasti pysyy vielä maassakin! Elän toivossa, että tekin saatte lumimyräkkää sinne mehtäpirtin maisemiin :)

      Poista