keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kirppiskalenteri, 21. luukku

 
Tänään aamun pimeydessä päätän laittaa myyntiin tämän vanhan kannellisen pienen astian, 4 €. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä marihilja(at)gmail.com.

Tuntuuko teistä tämä marraskuu jo ahdistavalle? Musta tuntuu. Vaikka kuinka katsoo tätä ihanaa ihmettä vieressä, ahdistaa, ja varmasti syy on tässä pimeydessä.

Toivotaan lunta jo tänne etelään, jotta saataisiin vähän valoa! Sitä ennen pitää ammentaa iloa tästä ihanasta lapsenpallerosta, perheestä, ystävistä, remontin jatkamisesta, jouluun valmistautumisesta. Kynttilöitä ja jouluvaloja. Liikunta tekee nannaa. Ja uusiin blogeihinkin olen eksynyt Jospa se siis tästä!

Ja hei, yksi keino piristyä: arvonnat :) Tällä hetkellä on erittäin hyvät mahdollisuudet voittaa eilen arvontaan laittamissani tuotteissa, vain yksi kommentti tullut Ericalta ;) joten nyt kommentteja kehiin! Laitoin myös sivupalkkiin muita kivoja arvontoja, joihin ainakin itse olen osallistunut; näistä vaikka joululahjat, jos onni on myöden! Pitääpä lisätä tänne Päärynäpuun alla -blogin arvonta myös; sieltä voit voittaa ihanan ruosteisen lyhdyn.

Pikkupallero jokelteli aamuyöstä aamuun sängyssä reilut kaksi tuntia, ja nyt kun äiti viimein nousi sängystä, vaihtoi vaipan ja syötti, nukahti se tähän syliin. No, ainakin rauhallinen aamupala tiedossa.

Voimia sinulle marraskuiseen päivään ja iloitaan pienistä asioista!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti