keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Arvonnan voittaja

Ihan hölmöä; tänä aamuna oli kuin olisi joulu! Mahan pohjassa kutkutti, ja kun kävin läpi vielä viimeiset osallistujat arvontaan, alkoi ihan jännittää. Ajattelin, että jokainen teistä ilahtuisi palkinnosta niin paljon, mutta yksi sen vain saa.
 
Sitten tuli rikollinen olo; täällähän ei ole virallista valvojaa - vain koira ja vauva. Teidän on siis vain uskottava, että minä arvoin tämän, enkä vain valinnut "parasta" vastaajaa. ONNEKSI siskoni ei siis voittanut tätä; sori sisko kun ajattelen näin ;)
 
Nyt siis itse asiaan; nimet lapuissa ja laput kulhossa, sekoitin ja yhden nappasin...
 
 
Ja siellä luki BIKKE! Onnea Bikke ja pistähän minulle mailia mahdollisimman joutuisasti osoitteeseen marihilja(at)gmail.com, ja pistetään adventtinumerot postiin!
 
 
Vielä on toinen arvonta tulossa, joten siihen ehdit vielä osallistua. Mulla menee aina viikonpäivät tekstissä sekaisin, joten jos numerot ja päivät eivät täsmää, päivämäärät ovat niitä oikeita ;) Ne, jotka eivät ole toiseen arvontaan osallistuneet, käykää vilaisemassa palkinto - jos ette siis ole sitä vilaisseet vielä. Ja onnea siihen arvontaan!

EDIT: Pakko vielä lisätä tähän väliin, että oli ihanaa järjestää tämä arvonta, sillä tutustuin paremmin sekä lukijoihini sekä uusiin blogeihin, joita tuli esille teidän lukijoiden myötä. Kiitos eritoten kilpailun linkittäneille; luulenma, että sitä kautta sain uusia kävijöitä kovasti sivuilleni! Kiva juttu ja iloinen mieli!!
 
Nyt jää kirppiskalenterin päivitys iltaan, sillä tämän on lähdettävä rahtaamaan kirppistavaraa vanhempien luo, jotta sisko mahtuu autoon huomenna ;) Ja iltapäivällä ihanan kummityttöni tarhan joulumyyjäiset; jos sieltä löytyisi jotain kivaa?
 
Ja arvatkaa mitä; tääl Turus sataa lunta!! Sitä on niin odotettu, ja toivottavasti se myös jää nyt maahan, eikä sula heti pois. Näihin lumisiin odotuksiin, mukavaa päivää sinulle!

3 kommenttia:

  1. Kiitos onnitteluista ja JIPII!! Mä niin tykkään noista numeroista! Vähän "kuninkaalliset " :)

    Ja mukavaa että toivottavasti siis minunkin sivuiltani joku tänne eksyi :))
    Ja sinäkin olet eksynyt minun luokseni :)))

    VastaaPoista