tiistai 20. marraskuuta 2012

Arvonta; palkintona iso hopeinen tähti!


EDIT: Arvonta päättynyt!

Voi enhän minä malttanut odottaa, vaan päätin laittaa toisenkin ostokseni saman tien arvontalistalle, jotta voittaja saisi nauttia tästä mahdollisimman pitkään ennen joulua!
Kävin siis tänään Indiskassa ostoksilla ja edellä arvottavien adventtinumeroiden lisäksi löysin tällaisen ihanan ison paperitähden (halkaisija 63 cm)! Tätä en raaskinut ostaa itselleni ja koska tähti on hyvässä paketissa hienosti taiteltuna, kävin kopioimassa palkinnosta kuvan Indiskan nettikaupasta. Voit katsoa palkintoa sekä muita Indiskan ihania joulutuotteita paremmalla resoluutiolla täältä. Siellä on kivasti tänä jouluna suosittua bling-blingiäkin ja löytyy tuo aiempikin arvontapalkinto sieltä!

Jos haluat osallistua arvontaan, sinun tulisi kirjautua lukijakseni joko oikealla puolella olevan linkin kautta tai facebookissa sekä jättää kommentti alla olevaan kenttään ja mielellään kuulen kommentissasi ajatuksia siitä, mistä tykkäät blogissani ja mistä kenties et. Lisäksi jos linkität arvonnan omaan blogiisi, saat kaksi arpaa, ja lisäät näin mahkuja voittoosi! Kerrothan siis kommentissasi, jos olet tehnyt linkityksen?
Nyt siis toivon paljon kommentteja ja tunnistautumistasi lukijakseni. Arvonta päättyy lauantaina 8.12.2012 klo 24 ja heti sunnuntaina 9.12. aamusta suoritan arvonnan. Tämän jälkeen toivon, että saan sinut mahdollisimman nopeasti kiinni, jotta saan palkinnon postiin niin, että se on sinulla kotona viimeistään Lucian päivänä 13.12.2012!
Onnea arvontaan, ja ihania hetkiä sinulle jouluvalmisteluihin!

EDIT: Jos jaat linkin facebookissa saat toisen arvan, jos vain vielä pystyt sen minulle myös todistamaan :) Kuitenkin 2 arpaa / lukijaksi rekisteröitynyt on maksimi, eli joko jako blogissa tai facebookin sivuillasi. Kuinkahan sekavasti tämän selostin?!


59 kommenttia:

  1. Hep! Olen ainakin yhdellä arvalla mukana :) Mun oma blogi on jäänyt työkiireiden takia heitteille... Ihana idea tämä kirppiskalenteri ja nämä arvonnat. Tulee oikein jouluinen mieli. Muutenkin tykkään sun blogista; se nostaa mun haaveet omasta vanhasta rintamamiestalosta potenssiin sata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rouva Pee kehuista, ja tosi kiva, kun osallistut arvontaan! Olen erityisen hyvä nostattamaan talo- ja sisustuskuumeita ;) - ja yllyttämään sanoista tekoihin! Toivottavasti saat vielä joskus rintamamiestalon; osaan jo kuvitella sinut siellä ompelemassa kuistille uusia verhoja ja kasvattamassa pihalla oman maan mansikoita!

      Poista
  2. Ihana tähti! Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Sen enempää erittelemättä minä tykkää blogistasi, koska te remontoitte vanhaa. Rakastan myös noita kuvissasi näkyviä hirsiseiniä. Tykkään sisustustyylistäsi ja mielelläni luen myös sen mitä sinulla on kerrottavaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mirva kommenteistasi! Vanhan remontoimisen kertomukset ovatkin jääneet nyt vähän taka-alalle; pitäisi laittaa muutama juttu vielä siitäkin, ja kellarihan meillä on vielä aivan kesken. Hirsiseinä on aivan mahtava; melkein harmittaa, että jätettiin vain yksi näkyviin, mutta onneksi juuri se seinä on täynnä vanhaa tarinaa :)

      Poista
  3. Sun blogi on todella ihastuttava. Rakastan vanhoja huonekaluja. Mielelläni luen keittiöremonttiin liittyvistä jutuista ja myös siellä tehdyistä kokkailuista :D

    Yhdellä mukana,
    Micu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Micu, ja tervetuloa lukijaksi! Vanhoja huonekaluja meillä onkin, ja niitä haalitaan varmasti lisää, kunhan vain budjetti antaa myöden. Mies ehdotti juuri, että ostaisimme joululahjat toisillemme Kasvihuoneilmiöstä; vähän erilaista, mutta ehkä juuri meidän tapaista järkevää ajattelua :) Kokkailuista en ole paljon kirjoitellutkaan, kun ei ole ollut kunnon keittiötä pitkään aikaan; jospa nyt tuoreena äitinä ja uuden keittiön omistajana siinäkin pääsisin vähän taas irrottelemaan - katsotaan miten käy!

      Poista
  4. Mitäs ihmettä..täällähän on toinenkin arvonta menossa joten tässäkin mukana ehdottomasti. Saapiko yhdellä linkityksellä (jonka tein siitä adenttinumeroista) tähänkin arvontaan pari arpaa vaiko yhden??niin tai näin niin mukana joka tapauksessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerralla ja kunnolla arpajaisia ;) Piti arpoa vain adventtinumerot, mutta kun tähtikin oli niin hieno, ostin senkin! Jos pistät tästäkin linkityksen sivullesi, olet kahdella mukana. Onnea arvontaan!

      Poista
    2. Linkittelin blogiini eli täydellä sitten mukana tai ei ollenkaan :)

      Poista
  5. No niin, arpaonni voisi suosia minua tällä kertaa. Kaija w

    VastaaPoista
  6. Nämä tällaiset osto- ja löytövinkit ovat kyllä blogisi parasta antia. Olen suunnitellut paperisten joulutähtien hankintaa; en vain ole vielä selvittänyt itselleni mistä lähteä etsimään. Vaan, tässähän tämä tieto nyt on tarjolla ja painettu mieleen jotta seuraavalla kerralla Indiskassa käydessä muistan ostaa jos ei tule sitä ennen piipahdettua Indiskan verkkokaupassa. En muuten tiennyt senkään olemassaolosta..
    Yhdellä mukana tässäkin arvonnassa!

    VastaaPoista
  7. Paperitähti on kyllä ihanan nostalginen joulukoriste. Olen mieluusti yhdellä mukana tässäkin arvonnassa.
    Kirppiskalenteri on muuten mielenkiintoinen idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoinen idea tosiaan, ja tuli ainakin käytyä kaikki kaapit läpi + loput kirppikselle myyntiin, mitä täällä ei mennyt. Ihanaa, kun kaapeissa on taas tilaa :)

      Poista
  8. Ihana tähti! Kahdella arvalla mukana! Tuolla sun säilytys -jutuissahan on vaikka mitä kivaa ja ihanaa! Jatkan niiden tutkimista! :)

    VastaaPoista
  9. Ihana tähti voi kun voittaisin, paperitähteni hajosi viime jouluna kun pakkasin joulukoristeita pois :( oli tosin ostettu 90 luvun alussa. Yhdellä arvalla osallistun.

    VastaaPoista
  10. Mukana tässäkin blink blink tähdessä..linkitin omaani :)))

    Joulun odotusta sulle :))

    VastaaPoista
  11. Rintamamiestalon asukkaana kateellisena lueskelen, ku omat silmät näe sisustuksellisesti yhtä hyvin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja kyllä sitä silmä voi harjaantua, joten jatkat vain mun kuvien toljottamista niin ehkä se siitä ;)

      Poista
  12. Kahdella arvalla mukana, ihana ihana arvonta! :-) Uusi ihana blogi tuttavuus :-)

    Tervetuloa myös kyläilemään :-) Ja arvontaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa! Pitääpä tulla kyläilemään; kiitos kutsusta :)

      Poista
  13. Kaksi arpaa tähän kilpaan! Oon ekaa kertaa täällä, näyttää tosi kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja tervetuloa mukaan! Pitääpä käydä katsomassa, minkälaiseen blogiin linkityksen sain :)

      Poista
  14. Heippa. Tähteä tavoittelen arvalla.Tyhjiä tähdettömiä ikkunoita vielä löytyy tuolle tähdelle. Tähtihetkeä odottelen kaikkien lukijoittesi kera.

    VastaaPoista
  15. Oi, sulla oli toinenkin arvonta!
    Yhdellä arvalla myös tähän mukaan :)
    t. Eija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi mennä toinen arvonta sivusuun, koska arvonta meni jo ja luin viestisi sen jälkeen, mutta tähän ehdit hyvin vielä mukaan :)

      Poista
  16. Täältä tullaan kahdella arvalla mukaan, eli linkitin arvonnan! :)

    En oikein vielä tiedä mikä blogissa on parasta, sillä löysin tänne vasta :) Mutta hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja pitääpä tulla vastakäynnille myös sinun blogiisi!

      Poista
    2. Kiitoksia, ja pitääpä tulla vastakäynnille sinun blogiisi!

      Poista
  17. Löysin aivan sattumalta blogiisi, ja en ole karkaamassa täältä minnekään. Lukijaksi liityin jotta pysyn ajantasalla postauksista :) Teillä on upea koti. Olette tehneet hurjan muodonmuutoksen taloon, VAU! :)
    Tunnistella löytöjä oli suuri suosikkini, todellakin löytöjä ja yksi löytö oli tämä blogi! :)

    Arvonnassa olen kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin ostaa kaikki kirppiskalenterin tuotteet :) Jos tuo joulupukki toisi ensiksi tuota pätäkkää vain :D

      Poista
    2. No voi kiitoksia; ja toivotaan joulupukilta tosiaan paljon pätäkkää - mekin tarvittais ;) Ja voi, tulen sinun blogissasikin käymään; alkaa uusien blogien lista olla jo aika mahtava, mutta onpahan vapaille hetkille tiedossa tekemistä ;)

      Poista
  18. Ensimmäistä kertaa kylässä :) Kiva blogi sinulla, pitänee tutustua vieläkin syvällisemmin tähän.

    Arvonnassa mukana yhdellä arvalla :)

    Kurkkaathan minun blogiini, siellä myös arvonta alkoi :)

    Ihanaa joulun aikaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pivikki, ja tervetuloa lukijaksi! Pääsin jo kurkkaamaan blogiasi, mutta sitten sivu pysähtyi ja alkoi junnaamaan, joten tulen toiste ja osallistun varmasti arvontaan; sopisivat somat vaaleanpunaiset joulujutut niin hyvin prinsessamme huoneeseen :)

      Poista
  19. Ihana blogi sinulla ja sitä tulee lueskeltua miltein päivittäin. :) Teillä on niin kivan näköistä ja sinulta saa hyviä ideoita. Nyt pitää malttaa vielä hetki että pääsee omaan taloon sisutamaan kunnolla ja kyselen sitten vinkkejä sulta jos tulee pulmia.. ;)
    Tuo kirppiskalenteri oli todella kiva ja piristävä! :) Minä otin joulukalenterin itselleni käyttöön "remonttikalenteriksi", siitä lasken päiviä kun pitäisi olla valmista. ;)
    Jaan linkin facebookissa.

    -Krisse

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse tästä ja kaikista muistakin kivoista kommenteista. Pistänkin vielä editin, että jako facessa ja saa kaksi arpaa, kun vain pystyy sen ensin todistamaan; sun jaon näinkin jo :)

      Poista
  20. Osallistun arvontaan. Lisätietoa: ystävän blogia on riemu lukea + muutin justiinsa, joten "sisustusintoilen" taas itsekin.
    t.Marjut, saatavilla myös facebookista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea Marjutille hirmusti arvontaan ja intoa uusiin sisustushaasteisiin!

      Poista
  21. 2 arvalla mukaan ja uutena lukijana. Blogiin pitää tutustua vielä tarkemmin, mutta sisustusjutut kiinnostavat, koska meillä alkaa keväällä rakennusprojekti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi, ja sisustusjuttuja täällä pääosin löytyykin! Käynpä myös blogissasi jahka ehdin :)

      Poista
  22. Liityin lukijaksi ja jaoin blogissani. Ihana tähti. <3 :)
    hulamaja ät gmail piste com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa kovasti ja onnea arvontaan! + kävin jo blogissasi pistäytymässä :)

      Poista
  23. liityin lukijaksesi ja osallistun arvontaan :)
    Eksyin ekaa kertaa blogiisi ja tämähän on aivan ihastuttava!! Sinulla on todella kaunis koti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun eksyit tänne ja tykkäsit! tervetuloa mukaan, ja onnea arvontaan :)

      Poista
  24. Kahdella arvalla mukana! Ensimmäistä kertaa täällä, mutta jään ehdottomasti seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tervetuloa seurailemaan juttujani, ja onnea arvontaan!

      Poista
  25. Olen yhdellä arvalla mukana, paperitähdessä on kyllä jotain ajatonta joulun henkeä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En löytänyt sinua lukijoistani, mutta katson kaikki läpi vielä huomisaamuna. Paperitähdet ovat hienoja, ja tämä erityisesti todella kaunis :)

      Poista
    2. Minä löydän kyllä itseni tuolta lukijagalleriasta, kuvattomana..

      Poista
    3. Hei, nyt löytyi! Monta asiaa tulessa samaan aikaan; alka jo näkyä näössä ;) Mutta hienoa, ja tervetuloa, ja onnea arvontaan :)

      Poista
  26. Joulukoristeiden ja joulutunnelman ehdoton klassikko. Olen siis uutena lukijanasi mukana arvonnassa, yhdellä varmaankin.

    VastaaPoista
  27. Ihana paperitähti, huh sentään. Mukana arvonnassa uutena lukijanasi.

    VastaaPoista