sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Kun seinillä roikkuu jotain odottamatonta...

Turhan usein seinille ripustaa vain niitä perinteisiä sisustuselementtejä; maalattuja tauluja, kehystettyjä valokuvia tai peilejä. Joululoman reissulla ihastuin erään wieniläisen ravintolan ideoihihin seinien piristykseksi; halpoja, persoonallisia ja hauskoja ratkaisuja! Seuraavassa teille muutama kuva näistä.

Koristeellinen punainen tapetti kultakehyksissä ja kehysten keskellä eläimen, olisivatkohan kauriin, sarvet. Näihin sopivat hyvin myös joulun ajan koristeet; pallot roikkumassa sarvissa ja kimmeltävä poro kehyksen alalaidassa.

Viinilaatikot osiksi ja parhaimmat palat seinälle! Näitä oli laitettu hienosti penkin ylle, jossa aterioimme wieniläiset leikkeet paikalliseen tapaan. 
Arvatkaa, mitä nämä kauniit kultakehykset pitävät sisällään? Niihin oli kehystetty vanhoja käsin kirjoitettuja laskuja! Hauska idea, jota voisi kopioida kotiinkin: joku vanha rakas kirje, postikortti tai vaikka talon kauppakirjat hienosti kultakehyksiin ja kodin paraatipaikalle!

Tällaisia ideoita tarttui myös matkalta mukaan. Katsotaan, jos keksisin vielä jonkun jutun kuvistani teille jaettavaksi... Kaunistahan siellä oli, etenkin Wienissä, joten suosittelen ehdottomasti käymään joskus!

Nyt tuonne talvisäähän kohti kaupungin palveluja... Leppoisaa sunnuntaita teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti