perjantai 28. tammikuuta 2011

Kortit ja ystävät sisustuksessa

Kulunut viime viikko on omistettu ystäville; suunnittelematta. Olen nähnyt enemmän heitä kuin pitkään aikaan; käynyt heidän kanssaan kävelyllä, syönyt Roccassa ihanan synttäri-illallisen, parantanut maailmaa teekupposten äärellä, soitellut heille ja hoivannutkin sitä tärkeintä, silmäleikkauksen jäljiltä. Ja hoitanut päivän ihanaa kummityttöni.

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän arvostan ystäviäni ja läheisiäni. Jean Jacques Rousseaun sanoin:
Mikä viisaus olisi suurempaa kuin ystävyys?
Tämä lause luki muutama viikko sitten saamassani ihanassa, perinteisessä postikortissa, jonka ystäväni Tampereelta oli minulle lähettänyt, ilman mitään erityistä syytä - vain muistaakseen ja ilahduttaakseen! Tuntui, että tässä kortissa todella ajatus oli mukana!

Ystäväni lähettämä kaunis kortti löysi paikan havupuun juurelta. Aivan kuin ystäväni olisi tiennyt, mitä olin suunnitellut. Euroopan reissulla nimittäin ostin muutaman kauniin kortin ja ajattelin kehitellä korteista jotain kivaa sisustukseen - ja ovat näin samalla muistoja reissusta. Tämä kortti pääsee takuulla kyseiseen kollaasiin mukaan, kun saan ajatukset ja ajan kasaan kootakseni sellaisen!

Tässä yksi Wienistä ostamastani kortista, ns. tuliainen matkaseuralaiselleni. Kertoo wieniläisestä kahvilakulttuurista - ja omaa tarinaansa: hauska ja sympaattinen. Eikö?

Suosittelen siis sinuakin muistamaan ystävääsi postikortilla - joskus, suunnittelematta ja ilman mitään syytä - tai tietenkin sinulla on syy muistamiseen, sillä hän on ystäväsi.

Ja P.S. Sydänterveiset Tampereelle rakkaalle ystävälleni; olet monesti mielessä, vaikkei välimatkasta johtuen usein nähdäkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti