lauantai 22. tammikuuta 2011

Oletpa kaunis tänään

Kerroin viime kerralla huoltoaseman vessasta, joka jäi mieleeni paitsi ihanasta sisustuksesta; kristallilamput, viherkasveja, tunnelmallinen värimaailma, puuta, jne - mutta myös tästä peilistä. Valitettavasti kuvan laatu on hirveän huono, mutta ajatus tulee varmasti esille. Sisustuksessa käytetään nykyään paljon kylttejä "Badroom", "Coffee", jne.

Mutta miksei näin: teksti piristämään asukin aamua, päivää tai iltaa - oivallisin sanoin - ja oivallisessa paikassa?

Erään huoltoaseman vessasta otettu kuva, muistaakseni Jyväskylän seudulla? (Jos tunnistat, kerro minullekin!) "Oletpa kaunis tänään"; Hauska teksti - ei välttämättä niin vakavasti otettava - mutta piristää varmasti asukin tai vierailijan päivää?! Ainakin minua nauratti tämän nähdessäni! Ehkä joskus itsekin keksin jotain vastaavaa omaan kotiini.

Tähän on hyvä lopettaa pienen ironian kourissa; silmät sikkuralla, hiukset sekaisin, remonttivaatteet päällä, ja sanoa SINULLE:
Oletpa kaunis tänään.

Mukavaa lauantaita teille kaikille!

P.S. Ihana nähdä tilastoista, että niin moni piipahtaa täällä. Käyhän siis toistekin, ja pistä toki palautetta ja viestiä, jos joku miellyttää, kummastuttaa, vihastuttaa, tai muuten askarruttaa. Otan mielelläni myös juttuvinkkejä vastaan.

2 kommenttia:

  1. Meillä lukee vessan seinässä "olet kiva" väärinpäin niin että se näkyy peiliin katsottaessa oikein päin :)

    Kaunis yleinen vessa varsinkin huoltoasemalla on ihana yllätys!

    VastaaPoista
  2. Hauska idea! Se on hyvä kehua välillä muita - ja itseään ;)

    VastaaPoista