keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Ruokailutilaan ideoita; kotoisaa ja niin suloista!

Löysin vielä muutaman kuvan joululoman matkalta, jotka päätin jakaa teidän kanssanne; vinkkejä ruokailutilan sisustukseen...

Tästä wieniläisestä ravintolasta mieleen poimittua. Rosoiset tiilikaaret ovien reunoilla luovat tunnelmaa ja ilmettä. Ruokapöydän päälle voi sijoittaa hyvin useamman valaisimen. Ruokapöydän äärelle voi tuolien lisäksi rakentaa joko kiinteän penkin tai kantaa pöydän äärelle vanhan puupenkin; istuimien ei tarvitse olla kaikilla sivuilla samanlaisia!
Samasta wieniläisestä ravintolasta poimittua: 1. Somat ruokapöydän tuolit luovat hauskaa leikkisyyttä sisutukseen. 2. Kynttilälasin ympärille rakennettu koriste oksista, kävyistä ja muista koristeista, jotka on kyhätty yhteen rautalangalla ja ilmeisesti liimaakin käytetty - ja muuta koristusta pöytä ei juuri tarvitsekaan. 3. Vanha kassakaapin ovi osana sisustusta - ja katsokaa taustalla olevaa naulakkoa; lähes lattiaan asti jatkuvana on varsin ryhdikäs ja kuin taulu seinällä!
Kuvia Slovakiasta ja Itävallasta: 1. Ruutuverhot ruutuikkunalla; soma alppimainen tunnelma. 2. Tiiliset katot ja kaaret loivat tähän slovakialaiseen ravintolaan varsin mahtipontisen tunnelman; täällä oli mukava maistella viinejä ja syödä juustoja pakkasessa vietetyn kävelyreissun jälkeen. Alla: tuolit olivat monessa ravintolassa kerrassaan hauskoja ja niin kotoisan näköisiä!

Katselen aina sisustusta ympärilläni; vinkkejä kodin sisustukseen olen löytänyt myös kahviloista, kaupoista, ravintoloista, baareista - jopa huoltoaseman vessasta! Mistä tulikin mieleen yksi kuva, jonka napsasin matkalla pohjoiseen yksi kesä; pitääpä jakaa se oivallisuus teidän kanssa vaikka seuraavalla kertaa. Muistakaahan tekin pitää siis silmänne auki!

Nyt sisustuslehtien pariin; haussa on hyviä esimerkkikuvia sisustuksesta, jota kuvaa "kodikas sekamelska", joka on siis tekeillä olevan sisustussuunnitelmani tavoite. Hauska projekti siis käynnissä - ja haastava.

Toivottavasti löysit kivoja vinkkejä ruokailutilan sisustukseen. Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti