keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Vauvatunnelmia

Hän on täällä, meidän kotona, meidän oma, pieni ja suloinen prinsessa. Potkii pienillä jaloillaan, nukkuu, tuhisee, kakkaa, ihmettelee ja puklaa. Aika menee kuin siivillä hänen kanssaan, ja väsymys on välillä aivan mahdoton - mutta mitä sitä ei tekisi, kun näin ihmeellisen lahjan on saanut. Olen niin onnellinen!
Kortteja ja ihania lahjoja... Tädiltä saatu vanha, kirpputorilta löydetty lelu on varmasti yksi tykätyimmistä, ainakin ädin silmissä.
Prinsessa sai turvakseen myös uuden palovaroittimen. Hauska, ja etenkin hauskempi kuin vanha osuuspankin kellertävä versio, joka saa nyt onneksi lähteä.
Isoenolta saatu keinu saatiin kunnostettua ja maalattua ennen prinsessan maailmaantuloa. Keinu on ollut kovassa käytössä; paras paikka imettää ja rauhoittaa vauva uneen.
 
Sängyn vieressä vanhalla tuolilla mummolta saadut ruusut piristävät yösyöttäjää ja väsynyttä aaamuherääjää. Puklurättejä on kaikkialla - mutta jotenkin minä kyllä tykkään niistä. Valkoisia, ilmavia, luonnollisia, ja muistuttavat meidän pienestä ihmeestä. Luulin, että meillä on puklurättejä ihan liikaa, mutta nyt huomaan, että niitä voisi olla vielä enemmän; tätä maidon ja puklun määrää...
 
Vauva nukkuu sylissä ja ilme autuaalinen itkujen jälkeen... Yhdellä kädellä kirjoittaminen on haastavaa, vaan ei mahdotonta. Näihin tunnelmiin, mukavaa illan jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa teidän elämä siellä pienen prinsessan kanssa. Minäkin muistan ensimmäset vauvan kanssa vietetyt kuukaudet todella valoisina ja suloisina. Ihan kuin aina olisi paistanut aurinko, vaikka varmasti väliin sattui sadepäiviäkin :) Sydämelliset onnittelut teidän perheelle!

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Tuhannesti onnea uuden perheenjäsenen johdosta! Itsellänikin on alle vuosikas prinsessa ja tämä kaikki on elämäni parasta aikaa. Vaikka alku oli jollakinlailla hämmentävääkin, arki oli mitä ihaninta. Jostakin toisesta blogista eksyin blogiisi ja seuraan tätä jatkossakin :)

  Aino

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti! Ja elämäni parhaimmalle ajalle ainakin ensimmäiset päivät ovat tuntuneet :) Tervetuloa jatkossakin käymään; kiva saada uusia lukijoita!

  VastaaPoista
 4. Onnea kovasti koko perheelle. Kyllä yhdellä kädellä voi tehdä paljonkin asioita ja tehokkuutta oppii lasten kanssa lisää :) ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Tehokkuus on kyllä kärsinyt entisestä, mutta kovasti yritetään opetella uusia tapoja; rintareppu on yksi pelastus, mutta aina sekään ei ole hyvä juttu ;)

   Poista
 5. Valtavasti onnea koko perheelle! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kovasti! Ja kävin kurkkaamassa blogiasi, ja voi että kuinka hienoa, että ehdit tehdä noin paljon käsitöitä. Aloitin juuri muutaman vauvalakanan ompelun itkun säestyksellä, ja päätin reunojen siksakkauksen jälkeen jatkaa paremmalla ajalla ;)

  VastaaPoista