tiistai 9. lokakuuta 2012

Ruokailuhuoneen uudet tähdet

Ruokailuhuoneen uudet tähdet: kristallikruunu ja vanhempieni luota rahdattu vanha matto!

 
Kristallikruunu ostettiin joulun jälkeen osin joululahjarahoilla ja osin omilla säästöillä. Ajattelin, että tämä olisi etukäteen hankittu kihlajaislahja, mutta koska kihlat, samoin kuin naimisiinmenot ovat jääneet remonttikiireiden jalkoihin, olkoon tämä meidän ensimmäinen tupaantuliaislahja, hehe! Kiitos lahjasta kuuluu osin äidille, osin miehen enolle ja osin vanhoille säästöille - siis kiitos heille.
Olin unohtanut tämän vanhan lapsuudenkotini maton tyystin, mutta äiti ymmärsi kysyä, halutaanko me ottaa se käyttöön - ja näin siis tyhjentää heidän varastoarsenaalia, hih. Matto taitaa olla, samoin kuin plyysisohvat yhtä vanha kuin minä - vai mitä äiti...? Ja kaipaisi pesua sekä kanttausten korjausta. Lisäksi se on vähän pieni tähän tilaan. Mutta hei, se on ilmainen, lämmittää jalkoja ja tulvii muistoja omasta lapsuudesta, joten kaikista vioistaan huolimatta se on juuri täydellinen tällä hetkellä meidän ruokailuhuoneessa!


Syksyisen iltapäivän hämärä näkyy kuvassa jo liiankin hyvin, mutta onneksi ruokailuhuoneessa on nyt lämmin tunnelma; sähköpatterit ovat paikallaan, kakluunia lämmitetty pikkuhiljaa talven taistoihin jo viikon päivät, villamatto lämmittää varpaita ja uusi kristallikruunu tuo lämmintä tunnelmaa nyt tähänkin huoneeseen.
 
Ja arvatkaa mitä? Taloyhtiön vesilinja saatiin korjattua, ja nyt odottelemme enää omaa putkimiestämme paikalle asentamaan vedet keskikerroksen keittiöön ja vessaan. Sitten, oi SITTEN, pääsemme asettumaan taloksi myös tähän kerrokseen!


1 kommentti:

 1. Heipä hei ystäväiseni!
  Kiitos paljon kommentistasi blogissani.
  Kiva jos voin tarjota sinulle ideoita joita voit sitten toteuttaa omalla tavallasi :).
  Ja onnea pikku prinsessan johdosta.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista