lauantai 13. lokakuuta 2012

Suksiteline vauvan huoneessa

Vanha löytö, puinen suksiteline (tai siksi sitä ainakin luulen) löysi viimein paikkansa uudessa kodissa. Kätevä ripustusteline vauvan huoneeseen; tähän kauneimmat mekot roikkumaan, kun niiden aika tulee! Uusin lahja unikani pääsi heti kunniapaikalle, ja löytyy tästä heti tarvittaessa.

Minun aikoinaan ensimmäiselle kummitytölleni kutoma neuletakki pääsi myös uuteen naulakkoon roikkumaan. Suksitelineen vanha puinen väri sopii kivasti yhteen valkoisen ja vaaleanpunaisen kanssa - eikö?
 
Ja toiselle puolen huonetta saatiin ripustettua myös toinen hyllykkö. Tämän olen aikoinaan ostanut ensimmäisen oman kotini eteiseen - ja tämäkin ehti lojua pitkän tovin vanhempieni varastossa, enkä suostunut siihen, että heitettäisiin pois. Silloin en sanonut ääneen, mutta nyt uskallan sanoa: jo silloin ajattelin, että tämä sopisi tosi kivasti lapsen huoneeseen. Ja sinne se nyt sitten tuli - kun sen aika oli.
 
Nyt on vauvan huone taas astetta järjestelmällisempi; leluille ja vaatteille enemmän paikkoja, mihin laittaa. Vielä tarvittaisiin kuitenkin tässä huushollissa säilytystilaa. Tavarat vaeltavat paikasta toiseen etsien sitä oikeaa sijoituspaikkaa. Vaeltelu taitaa kuitenkin jatkua niin kauan, kunnes kellari ja sinne rakennetava kodinhoitohuone, vaatehuone ja eteinen valmistuvat... Mutta hyvää kannattaa odottaa, ja koko ajan asiat edistyvät; tälläkin hetkellä miehet levyttävät kellarissa loppuja seiniä ja sitten kattoa. On se varmaan melkoinen tunne, kun katto on yhtä tasaista pintaa, eikä sieltä roiku sähköt sekä putket, ja turve tipu lattialle, kun ylhäällä kolistellaan....!
 
Tämä äiti lähtee nyt ekaa kertaa tytön kanssa kahden autolla ruokakauppaan ja Ikeaan, ostamaan koukkuja eteisen takeille. Ihanaa viikonloppua sinulle!


  

 

2 kommenttia:

  1. Lastenhuoneessa tarvitsee aina lisää ripustus- ja säilytystilaa. Kaunis idea ja toteutus tuo suksiteline

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin nyt, kun puketteja tulee jokaisen vierailijan mukana! Ihania lahjoja, mutta mihin ne laittaa :) Mutta nyt on taas vähäksi aikaa ongelma selvitetty!

      Poista