tiistai 16. lokakuuta 2012

Televisiotaso laudoista ja laatikoista

Täällä on rauhallinen hetki; lapsosella on masu täynnä ja uni maittaa, ja äiti kuuntelee lasten lauluja youtubesta ja yrittää opetella laulujen sanoja, jotta voisi itse laulella tytölle - ja ottaa tietenkin hetkestä kaiken irti ja päivittää samalla blogiin viime viikon saavutuksen, heh; nimittäin kirjastohuoneen televisiotason.

Tässä vaiheessa remonttia kekseliäisyys on valttia, sillä rahat ja aika eivät riittäisi kuin "kertakäyttökalusteisiin" ja niitähän tänne ei haluta. Pistimme siis viisaat päät yhteen, ja päätimme kasata kaatopaikalta kannetuista vanhoista puulaatikoista ja vessan katosta revityistä raakalaudoista televisiotason kirjastohuoneeseen.

Raakalaudat tarkoittavat hyvin epätasaista pintaa, joten tasosta on luovuttava viimeistään siinä vaiheessa, kun lapsonen alkaa liikkua - ja siinä vaiheessa muutenkin sisustus muuttunee paljon minimalistisemmaksi, tai näin olen kuullut puhuttavan.
Televisiotasossa ovat kirjaston ensimmäiset kirjatkin. Mies ajatteli rakentaa myöhemmin itse varsinaiset kirjahyllyt huoneeseen... En tiedä, ollako tyytyväinen tähän päätökseen tai ei, sillä tekemistä olisi muutenkin, joten hylly rakennetaan varmasti sen kaiken muun tekemisen jälkeen - JA tällä hetkellä kaikki kirjat ovat saunassa, ja niin kauan kuin ei ole hyllyä, toimivat saunan lauteet varmaan sitten kirjahyllyinä... Hope so not, sillä olisi se jossain vaiheessa aika luksusta päästä saunaan ihan saunomaankin..?!

Mutta tämä tästä tarinasta; laatikoiden pohjalle laitettiin siis pehmusteet, ja laatikoiden päälle laudat ja muutamat ruuvit pitämään komeuden paikoillaan, ja se oli sitten siinä. Suurin homma taisi olla siinä, kun pesin laatikot ja laudat juuriharjalla.

Mutta nyt, PMMP:n soittaessa Atsipoppaa, sanon moikka ja lähden iltapuuhiin!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti