maanantai 22. lokakuuta 2012

Pinnasänky puuhelmillä, on meidän!

 
Viime viikolla löysimme Torista viimein pinnasängyn. Hintapyyntö oli 25 euroa, mutta paikan päällä myyjä tinkasi itse hinnaksi 20 euroa; oli kuulemma niin suloinen tyttövauvakin. Kuinka he saivatkaan meidät onnellisiksi; saimme todella ihanan pinnasängyn ja vielä halvemmalla kuin mihin olimme varautuneet!
 
Pinnasänky laitettiin ainakin vähäksi aikaa ruokailuhuoneen nurkkaan. Näin keskikerroksessakin on vaaville nukkumapaikka.
 
Miten koti näyttääkin alla olevassa kuvassa noin siistille...? Siivosin kuvan tieltä pyykkitelineet, muutamat kassit ja rajasin muun sotkun ulkopuolelle, tietenkin siksi. Alkaa vauvaperheen arki iskeä viimein minunkin kasvoille. Tänään oli ensimmäinen päivä prinsessan kanssa kaksin, ja kirpparille lähtiessäni tuumasin, etten ole varmaan ikinä ennen lähtenyt kotoa petaamatta sänkyä ensin - paitsi muutaman kerran, kun olen nukkunut pommiin. No nyt lähdin, ja petasin sängyn vasta juuri ennen kuin mies tuli takaisin töistä kotiin.
 
Sotkua ja epäjärjestystä siis riittää, mutta enköhän sopeudu tähänkin.... Eilen en muistanutkaan laittaa kynttilää lyhtyyn kaikista hienoista suunnitelmista huolimatta. Mutta jos nyt tekisin sen, ja toivotan jälleen sen myötä kivoja tunnelmia myös sinun kotiisi!
 
P.S. Ikkunoissa on osassa jo listat paikoillaan, kuten tarkka silmä voi huomata kuvasta. Vähän vähemmän tarkka silmäkin sen sijaan huomaa, että ovista listat vielä puuttuvat. Mutta jospa jo loppuviikosta saataisiin ne hankittua ja pääsisin minäkin pitkästä aikaa remppapuuhiin eli maalaamaan!

 

1 kommentti: