keskiviikko 31. lokakuuta 2012

K I R P P I S K A L E N T E R I tulossa marraskuussa


Kirppiskalenteri?! Mikä se sellainen on?

En itsekään eilen vielä tiennyt, mutta sitten kehittelin sen.

Meillä on nimittäin tarve päästä eroon jos jonkinlaisesta tavarasta; on niin pientä krääsää (pikkupurnukoita, pöytätabletteja, istuinalusia, laukkuja, valaisimia, jne.) kuin suurtakin (sohva, keittiökoneita, tuoleja, jne.), joista pitäisi päästä eroon. Monella on joulukuussa blogissaan joulukalenteri, joten ajattelin, että olisi piristävä, jos olisi joku kalenteri myös harmaalle marraskuulle seurattavaksi. Ja jotta kirppiskalenteri olisi piristävä, yritän saada hinnatkin sopivan piristäviksi! Toivottavasti innostuitte tästä yhtä paljon kuin minä :)

Marraskuussa luovun siis vähintään 31 esineestä tai kalusteesta, jos vain pääsen niistä eroon. Hinta on blogin lukijoille halvempi kuin muille. Laitan nimittäin ainakin suuremmat kalusteet ja esineet myös nettiin myytäväksi päivää kahta myöhemmin ja kuun lopussa vien loput pikkukrääsät paikalliseen KirppisCentriin. Toivon, että pääset hakemaan tuotteen itse varsinkin kalusteiden ja elektroniikan osalta, mutta pienemmät tavarat voin postittaa, jolloin lisätään postikulut päälle.

Enpä tiedä, miten tämä toimii, mutta jos ei toimi, tori.fi ja Länsikeskuksen KirppisCenter toimivat tämän jälkeen. Kertokaa kavereillenne, ja sanaa saa levittää eteenpäin myös blogimaailmassa!

Huomenna siis aukeaa kirppiskalenterin ensimmäinen luukku!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti