maanantai 26. syyskuuta 2011

Osoitteen muutos

Tein juuri osoitteen muutoksen! Heräsin siis tänä aamuna uudesta kodista. Ja mitä luksusta; maanantai, eikä tarvinnut kiirehtiä töihin. Otin uuden kodin kunniaksi päivän vapaaksi; koko päivä aikaa siivota ja laittaa tavaroita paikoilleen! Asumme alkuajan ullakolla, joka on ollut edellisillä asukkailla lasten valtakuntaa. He olivat jättäneet liitutaululle meille viestinkin; tai näin luulen ymmärtäväni... Kirjoitukset ovat siis ruotsiksi. 
Vaikka asumme ullakolla, on meillä jo täällä enemmän tilaa kuin edellisessä kodissa - tuntuu kyllä erittäin oudolle. Tästä tulee joskus vielä meidän makuuhuone, mutta nyt se toimii keittiönä. Tässä asunnossa on siis kaksi keittiötä; toinen täällä ullakolla ja toinen keskikerroksessa. Erittäin kätevää, sillä nyt voimme asua rauhassa ullakolla, kun muuta asuntoa remontoidaan... Voi tämä ei malta odottaa, että pääsee toimeen!

Ja tässä viimeinen kuva tälle päivälle. Ullakolla on vanha raihnainen kamina, johon laitoin siskoltani saamani pallomaljakon sekä syksyiset syyshortensiat koristeeksi. Aika karu tämä laitos? Mietimme illalla, mitähän tälle tehdään, mutta onneksi yläkerran remonttiin on vielä niin kauan aikaa, että ehditään vaihtaa mieltä ainakin 100 kertaa, tai no mieheni vähemmän.

Niin, täytyy sanoa kyllä, että nämä kuvat näyttävät liian hyvälle; pitää seuraavalla kertaa palauttaa teidät maan pinnalle, ja kuvata kaikkea, mikä täällä on rempallaan, heh! Palailen siis varmasti asiaan, mutta nyt siivoamaan vaatehuonetta ja kantamaan vaatteita kellarista uuteen osoitteeseen.

Halauksia ja aurinkoisen kirpsakkoja syyspäiviä teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti