sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Jo löytyi leivänpaahdin, ja muutama muukin kiva juttu!

Tänä aamuna se löytyi; leivänpaahdin. Ja maksoi kokonaiset 3,5 euroa - kirpputorilöytö siis! Eihän me tällaista oltu suunniteltu, mutta kun halvalla sai, oli hauskan näköinenkin ja nimikin oli niin sympaattinen; Princess Classic, pitihän minun tämä tuoda kotiin... Ja taas säästyi rahaa.

Googletin heti kotiin tultuani tuon sympaattisen nimen, tietysti miettien kuinka  paljon säästin rahaa. Eihän sieltä tätä mallia enää löytynyt, mutta maksoivat hänen jälkeläisensä jo tarpeeksi, joten ei ollut huono kauppa. Ja näin ollen tämä oli vielä parempi kirpputorilöytö; tätä ei enää saa tusinatavarana kaupasta!

Kuvassa näkyy siis uusi leivänpaahdin, mutta myös uusi kamerani - ja vähän minua, miekkosta sekä kotiani. Leivänpaahdin on siis samalla kuin peili - ja varmasti epäkäytännöllinen, kun kaikki rasvan jäljet näkyvät pinnalla. Mutta tämä oli halpa, ja nyt saan viimein puolen vuoden tauon jälkeen paahdettua leipää; että nam!
Ja löysin myös ison ison lyhdyn. Varsin kaunis! Saa nähdä, minkälaisen paikan tämä löytää uudessa kodissa; nyt se on ulko-oven edessä - toivottavasti ei kaikkia seuraavaa neljää viikkoa... Voi tätä tilanahtautta.
Ja kun kuvasin lyhtyä, päätin ottaa kuvan myös lyhdyn yläpuolelta, jossa kiikkuvat laukkukoukut (heh, kuvan alta poistin kaikki laukut, jotta näyttäisi paremmalta) sekä pieni liitutaulu, joka muistuttaa ajankohtaisista asioita minua nykyään. Nyt se muistuttaa ystäväni häistä sekä hotellin lahjakortista. Sitä ennen taulussa luki vain kaunokirjaimin "Loma"; miten sitä tuntuu olleen jo ikuisuus... Sekä koukut että taulun olen muuten löytänyt kirpputorilta. Taulun olen jo suunnitellut maalaavani toisen väriseksi, mutta maalaaminen on edelleen vain suunnitelma; ehkä sitten uudessa kodissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti