torstai 15. syyskuuta 2011

Työhuoneen ehostus, part I

Kesäkuussa aloittamani työhuoneeni ehostus alkaa näyttää jo jollekin, vaikkei tämä tietenkään vieläkään ole valmis. Tulin illaksi työpaikalle laittamaan kellon seinään ja päätin siinä samalla tehdä vähän töitäkin + räpsäistä kuvan tänne blogiin. Harmikseni huomasin, että kuvat työhuoneesta ennen remppaa ovat hävinneet...! Todella harmi, mutta voitte vain kuvitella tälle seinälle lähes kattoon ulottuvan pyökkisen kaapin, joka tuntui pienessä huoneessa kaatuvan niskaan. Sain tilalle jo kaatopaikkatuomion saaneet lipastot - ja seinälle ostin seinätarroja. Eilen isä kiikutti tänne lisäksi palmuvehkan, joka on ollut useamman vuoden ensin siskolla ja nyt heillä hoidossa, koska eihän minun pikkukodissa ole sille ollut tilaa - taikka lämpöä talvella... heh!

Nyt odottamaan aurinkoista päivää, jolloin saan toivottavasti nättejä kuvia lopusta huoneesta. Ja nojatuoli on haun alla; yhteen nurkkaan mahtuu nimittäin sellainen! Voi kuinka mukavaa olisi rentoutua siinä muutaman hetken kesken työpäivää vaikka lukien mielenkiintoisia työraportteja... Jep, edelleen siis vielä kesken, mutta ei se haittaa; hiljaa hyvä tulee!

Nyt lähdettävä tuonne kylmään, pimeään ja sateeseen - ja matkalla voin taas kurkkia uuden kodin suuntaan; vielä saa odottaa, mutta pian - pian me muutamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti