lauantai 3. syyskuuta 2011

Lasten leikkivaunut ynnä muuta tuiki tarpeellista...

Tämä aamu oli erilainen; ei ollut kiirettä, olo oli jo parempi ja lähdin ajan kanssa kirppareille kiertelemään. Ja voi, mitä löytöjä teinkään! Tämä ensimmäinen kuvassa näkyvä on varmasti se parhain; vanhat lasten leikkivaunut...! Aivan ihastuttavat - eikö??

Ja kävin muuten eilen ostamassa itselleni myös uuden kameran, ensimmäisen oman digitaalijärkkärin, ja jo tästä kuvasta huomaa eron; värit tulevat mahtavasti esille, vaikken edes käyttänyt kuin automaattiohjelmaa kuvaa ottaessani. Kuinkahan hienoja kuvista tulee, kun lähtee vielä itse säätämään asetuksia...? Tämän lyhyen tutustumisen ja kokeilun perusteella voin suositella; Canon EOS 1100D ja tällä hetkellä Anttilasta alennuksella 399 €. Ei kallein ja vielä helppokäyttöinenkin!
Tämän lampun myyjä oli paikalla asettelemassa tavaroitaan, kun tulin ihastelemaan hänen lamppuaan. Hänen miehensä ei ollut tykännyt tästä, joten myyntiin meni - ja tuumasin siinä hänelle, että toivottavasti minulla ei käy samoin - tai sitten vien tämän töihin työpöydälle. Mutta tämähän kelpasi miehellekin oikein hyvin. Tästä tulee siis uudessa kodissamme kirjastohuoneen kirjoituspöydän lukuvalo! Tämän lisäksi löysin vielä toisen, Mokosta ostetun pöytävalon; kaksi pöytävalaisinta samalla kertaa... Mietin, onko tässä nyt mitään järkeä - mutta hei, meillä on pian 150 neliötä sisustettavana, joten tässä täytyy olla järkeä, hih!
Uusi lehtikori lehdille, jotka pyörivät nyt joka puolella asuntoa, kun etsimme ideoita remontointiin. Ja tuo päällä olevan Glorian koti -lehdenkin löysin eurolla; illaksi uutta luettavaa. Sointuu muuten kivasti tuo kori tähän paikkaan, kun taustalla on vanha ruskeaksi maalattu lipasto - mutta sain heti kuulla, että taas on imurilla yksi uusi kierrettävä kohde. No niin tulee, mutta jossainhan nämä kaikki lehdetkin on säilytettävä...
Sain hieman katseita, kun kuljin kirppiksellä hyllyjen välissä näiden vaunujen kanssa; kori täyttyi alta aikayksikön, joten tässähän oli hyvät kärryt lastata tavaraa mukaan, hihii... Löysin minä itselle housutkin, juuttikangasta sekä kummitytölleni muutamat söpöt housut. Tuottoisa reissu mielelle - ja pidemmällä aikavälillä varmasti lompakollekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti