perjantai 2. syyskuuta 2011

Ilmaiset lasipurkit (jos sisältöä ei lasketa)

Minä olen ihastunut paitsi näiden sisältöön - mutta myös ulkokuoreen. Lidlista näitä saa. Hillo on aivan herkkua, ainakin yksi purkki menee viikossa. Ja purkit ovat niin sympaattisia, etten ole tohtinut heittää niitä pois. Nyt niitä on jo kerääntynyt melkoinen läjä odottamaan uutta isompaa keittiötä.

...sivulauseessa voin mainita, että tein kyllä muutamaan purkkiin raparperihilloa, jota en itse syönyt kuin kerran, mutta miekkonen söi kaikki kunniakkaasti loppuun ....samalla olimme katketa naurusta, sillä hillo oli täynnä sellaisia tikkuja.... Hih, jokin taisi mennä pieleen, mutta menköön. Hauskaa meillä ainakin oli - ja kenties ensi kerralla onnistun paremmin.
Nämä eivät ole läheskään niin sympaattisia, mutta hei; kuinka käteviä - ja ilmaisia! (- jos tykkää syödä suolakurkkuja. Me tykätään...) Samalla näet minun itse kehittelemän säilytysmekanismin; kaappeihin vain elfakorit, ja jo mahtuu tavaraa pieneen ja syväänkin kaappiin. Uudessa kodissa on jo valmiina laatikostot, joten siellä nämä korit pääsevät todennäköisesti toteuttamaan perinteisempää rooliaan vaatekoreina.
Ja tässä yhdessä purnukassa on tuloillaan ituja; viikonloppuna päästään toivottavasti syömään itusalaattia. Tämä Ikean kuivausteline on kätevä paitsi kuivaustelineenä, myös "idättämiselle".

.....

Tänään tehtiin kaupat nykyisestä kodistani, ja pian on muutto edessä. Voi kurjuutta. Minä vain katselen noita banaanilaatikoita. Ne on niin pieniä, ettei niihin kyllä mahdu mitään. Hyvillä säilytysnikseillä on ne huonotkin puolet; muuttaessa huomaa, kuinka paljon tavaraa pieni asunto voikaan niellä. Mutta ei auta; tänä viikonloppuna on PAKKO aloittaa.

P.S. Oletteko käyneet lukemassa Diagnoosi:Sisustusmaniaa? Voi että; siellä on riittänyt tälle sairastavalle lukemista ja uusia ideoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti