lauantai 8. lokakuuta 2011

Kaksi viikkoa, ja mitä olemme saaneet aikaan...?Aloitimme purkamaan olohuoneen kattoa jo ensimmäisellä viikolla, ja tässä lopputulos; emme ole siis edistyneet tässä tämän pidemmälle. Eikä ollut tarkoituskaan. Halusimme vain katsoa, löytyykö levyjen alta vanhaa panelikattoa. Ei löytynyt.
 
Aloitettiin purkamaan olohuoneesta myös kaappia, mikä sekin jäi tähän vaiheeseen... Tässä taisi olla tarkoituksena tsekata, nähdäänkö parketin alle, eli löytyykö sieltä vanhaa lautalattiaa. NO, ei löytynyt.

Ryhdyttiin purkamaan pesuhuonetta tarkoituksena saada homma valmiiksi eiliseksi...

Ja tässä tulos; ette voi arvata, kuinka monta muovimattoa ja levyä tänne oli laitettu - aina vain uutta kerrosta päälle... Ei siis saatu purkua kuin lähes valmiiksi ja nyt viikonloppuna pitäisi saada, jotta saataisiin remppareiskat tekemään tarjousta työstä. Vessanpytty oli kostuttanut jonkin verran lattiaa, mutta ainakin vielä näissä kerroksissa näyttää, ettei vahinkoa ole syntynyt; toivotaan parasta myös loppukerroksille!

P.S. Voitteko kuvitella tähän hienostuneen ison vessan... Jees, sellainen siitä vielä tulee, heh!

Suunniteltu ja selvitelty, ja selvitelty, ja pian myös itken, tätä oviaukkoa. Ei ole muuten helppoa saada oviaukkoa kantavaan hirsiseinään, vaikka asiantuntijan mukaan se on kyllä toteutettavissa. Mutta sitkeys toivottavasti palkitaan, ja joskus tässä on kauniit pariovet kirjastohuoneeseen.

Päätetty tehdä alakerran kellariin arkisisäänkäynti, minkä takia tähän lukkomekanismiin on suunniteltu hieman modernisointia. Ja uskokaa tai älkää; tämä on edistynyt! Ensi viikon keskiviikkona tänne tulee lukkoseppä, jonka jälkeen pääsemme tästä ovesta ulos - mutta toivottavasti myös sisään!

Ja lukon lisäksi: Kaikki huoneiston lasikuitutapetit on revitty alas! Kerrankin meitä suosittiin; tapetit oli ilmeisesti kiinnitetty liimalla tms., sillä nämä lähtivät suhteellisen helposti. Toki seinissä on vielä paljon lasikuitua jäljellä, joten lasipölyä saadaan hengittää vielä monia tunteja.

Ja tämäkin kohta "tarkistettu"; huishoikoon pois tämä epämääräinen seinänkappale - vielä joku päivä siis. Avaruutta kaivataan tähän sokkelikkoon... Ja katsokaa muuten kuinka kauniit portaankaiteet meillä on, heheee... Huh-huh, ja tuota ruskeaa paneelia löytyy vaikka millä mitalla näissä portaikoissa!

Ja mitä minä tänään teen; puran tämän lattian. Heh, ymmärrätteköhän, miksi me ei olla saavutettu juuri mitään tavoitteita...? Vähän turhan suureelliset ovat tavoitteet suhteessa käytettävään aikaan, mutta aina pitää pistää rimaa vähän korkeammalle... Eikö? Nyt on pyykkikone varmaan jo pyörinyt, ja pääsen suojaamaan tuon pyykkikammion - ja hommiin. Hauskaa viikonloppua teillekin! Ja hei vielä:

... jos tarvitsette todella yksinkertaista ja suhteellisen siistiä vessan kalustoa, ottakaa pian yhteyttä! Tämä lähtee varmasti halvalla, ja pian huutonettiin, jos teistä ei kukaan kiinnostu!

Näihin sotkuisiin kuviin, ja näihin kiireisiin tunnelmiin; moikka!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti