tiistai 10. toukokuuta 2011

Naapurin papan tuoli

Naapurissani asui muutama vuosi sitten Erkka-niminen pappa. Erkka on perheineen asunut myös minun asunnossa, mutta asunto oli jaettu lasten muutettua kotoa kahtia. Erkka tuli mieleen tänään, kun näin hänen poikansa. Ja Erkka tuli mieleen myös viime viikolla, kun löysin Erkan vanhan jakkaran kellarista. Päätin laittaa penkin esille, kukkapenkkiin. Kukkapenkki on vielä niin aluillaan, että suurempi kaluste siellä saa kukkapenkin näyttämään paremmalle; siinä on enemmän sisältöä - ja onhan penkillä virkakin nyt; toimii kastelukannun alusena.

Nyt Erkan penkki seisoo kukkapenkissäni. Eihän se kummoinen penkki ole, mutta en sitä raskinut poiskaan heittää. Aina niin mukavaa löytää vanhoille tavaroille uusi tehtävä. Ja katsokaa tosiaan, kuinka paljon olisi tilaa vielä kukille... Kuivan paikan taimia siis tarvittaisiin; kenties jotain valkoista... Ideoita, mikä olisi kaunista ja matalaa + kestäisi tietenkin tässä paahteisessa paikassa?

Näihin höpökirjoituksiin lopetan, ja totean, että myös puutalossa alkaa olla lämmin...! Lienee aika vaihtaa kesäpeitot - ja uudet kesälakanat sänkyyn; siinä siis tekemistä huomiselle illalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti